Veggmontert peis

I dag tilhører peisen en av de mest populære dekorative komponentene i interiøret. Et stort utvalg modeller lar deg velge et alternativ i henhold til detaljene i innredningen i rommet. Funksjonalitet, holdbarhet, sikkerhet – alt dette kan sies om moderne elektriske peiser. Veggsystemer er en spesiell type blant et bredt spekter av modeller. Sammenlignet med mange alternativer tar de ikke mye plass i rommet og skaper en varm og koselig atmosfære..

Modeller

Moderne elektriske peiser som dekorerer veggen kan tilskrives det originale og allsidige alternativet. Slike modeller brukes ganske ofte i leiligheter, siden de ikke krever ytterligere arrangement av skorstein og andre omfangsrike elementer. Den største fordelen med elektriske peiser er sikkerhet. Ved basen er det ingen elementer som kan provosere tenning eller kortslutning. Bare pålitelige materialer av høy kvalitet brukes til å lage.

Når det gjelder veggmonterte modeller, er fordelen med disse alternativene minimalt strømforbruk. De tar ikke mye plass, og flere dekorative eller funksjonelle elementer kan plasseres under dem. Systemer trenger ikke nøye og regelmessig vedlikehold, slik det er tilfellet med klassiske design med skorstein.

Electrolux veggmonterte peiser fortjener spesiell oppmerksomhet. En lakonisk bred ramme og en lys flamme inne kan dekorere ethvert interiør. I utgangspunktet brukes slike modeller i moderne stiler, på grunn av deres utseende..

Det mest interessante er peisene med rund vegg. De er basert på en stor portal som gir ekstra sikkerhet. Det skal bemerkes at utformingen av slike modeller er vesentlig forskjellig fra de vanlige designene som vi er så vant til å se i interiøret. Runde veggpeiser brukes best for et høyteknologisk rom.

Flate modeller ser ikke mindre interessante ut. Veggmonterte peiser ligner en innebygd skjerm med effekten av gjengivelse av en naturlig flamme. Oftest brukes slike systemer for å utstyre og dekorere moderne interiør. Ofte spiller også modeller en funksjonell rolle..

Hvis du er fan av klassisk design, kan du sjekke ut Blyss veggpeiser. Slike alternativer minner om de eksterne egenskapene til Electrolux -systemet. Et særtrekk ved disse designene er bred funksjonalitet.

De som bestemmer seg for å komplimentere et klassisk interiør med en peis i veggen, bør se nærmere på Madison elektriske systemer. De har en vakker portal som har klare og rette linjer. I utgangspunktet brukes slike modeller for å utstyre romslige rom..

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en peis, men ikke har bestemt deg for et passende alternativ, bør du se på vurderingene. Electrolux og Blyss -systemer er spesielt populære blant kjøpere. Funksjoner Win Madison Products.

Visninger

Produsenter produserer flere grunnleggende typer veggmonterte alternativer, som hver må gjøres kjent med:

  • bio peiser. For forbrenning brukes spesiell alkohol som ikke har toksisk effekt. Slike biodrivstoff er helt trygge for de rundt dem, siden røyk og sot ikke frigjøres i prosessen;
  • elektronisk. Den vanligste typen som skaper en etterligning av levende ild. Inne i peisen er det flere dekorative elementer som gir flammen virkningens virkning. Forbrenningssimulering leveres av en spesiell dampgenerator;
  • fransk. Disse alternativene er basert på vakker design og høy funksjonalitet. Modeller har høy ytelse, utfyller det klassiske interiøret gunstig.

8 bilder

Hvis du bestemmer deg for å dekorere leiligheten din med et så dekorativt og samtidig funksjonelt element som en peis, er det best å velge typer som går på biodrivstoff for dette. Eksperter bemerket at disse systemene er blant de mest økonomiske.

Enhet

De mest populære er modeller som utelukkende brukes som et dekorativt element. Et bredt spekter av produkter lar deg velge et alternativ i henhold til detaljene i interiøret. I utgangspunktet har slike peiser ikke funksjonelle evner, og derfor varmes det ikke opp i rommet..

En integrert del av elektriske peiser er ildstedet. Modeller basert på et slikt system er ikke bare beregnet på dekorative formål. Elektriske peiser er egnet for oppvarming av små rom. Den største fordelen er fraværet av ytterligere generelle strukturer i form av en skorstein.

Infrarøde veggmonterte peiser er en populær type. Hovedfunksjonen til modellene er rask oppvarming av rommet. Det skal bemerkes at slike alternativer ikke kan brukes som hovedkilde for romoppvarming. Peisene drives av strøm. Slike alternativer er noe annerledes enn de vanlige typene, siden oppvarmingen av rommet skjer på grunn av oppvarming av gjenstander, og ikke luften i rommet..

8 bilder

En peis basert på en luftfukter vil bli en allsidig og nyttig løsning for hjemmet ditt. Det skjer ofte at når varmeelementer brukes, føles tørr luft i rommet. Slike endringer og eliminering av fuktighet på grunn av oppvarming kan negativt påvirke ikke bare kvaliteten på møbler, men også menneskers helse. Derfor, hvis du velger en peis for oppvarming av rommet, vær oppmerksom på modellene, hvis ildsted er utstyrt med en spesiell luftfukter..

Hvordan er de festet

Når du velger en veggmontert elektrisk peis, bør du være spesielt oppmerksom på typen festet. Det er standardalternativer som er angitt på den klassiske måten: de lager en portal nær veggen, og bygger den deretter inn i innsiden av ildstedet. Denne løsningen er ikke veldig vellykket, siden strukturen tar mye plass i rommet..

Hvis du vil utstyre en peis i et lite rom og spare litt plass, kan du se på de slanke modellene. I dette tilfellet vil installasjonen ta noen minutter. Du må lage en spesiell bar på veggen, og deretter henge den elektriske peisen ved hjelp av hjelpedeler. Vurder produktets vekt i prosessen.

Innebygde peiser er ikke mindre populære alternativer. For installasjon av strukturen må du først forberede en spesiell nisje i veggen. Når det gjelder elektriske ledninger, er det best å gjemme det i en nisje under installasjonen av peisen..

7 bilder

Interiørdesign

Det er mange originale ideer om hvordan du skal utstyre innredningen i rommet, ved å bruke en veggmontert peis som hovedelement. Det hender ofte at en person ikke klarer å installere en veggkonstruksjon i huset, men han vil føle den konstante varmen i ildstedet. I dette tilfellet vil bruken av en mini-peis være en unik og populær løsning..

Det særegne ved slike modeller er deres lille størrelse og moderne design. Peisen er lukket på alle sider med stabile og pålitelige materialer. Dette alternativet vil være en utmerket bærbar dekorasjon for ethvert rom i huset..

Hvis du er fan av multifunksjonelle varer, bør du ta hensyn til et så allsidig alternativ som en elektrisk peis med hyller. Ildstedet ligger i den sentrale delen av strukturen. På sidene er det flere hyller for oppbevaring av forskjellige dekorative gjenstander eller viktige bagateller. Du kan til og med legge bøker her, noe som vil spare på å kjøpe et spesielt skap..

Bilder eller fotografier innebygd i rammer kan brukes som ekstra dekorative elementer. Dette vil skape en hjemmekoselig og familiær atmosfære og en harmonisk atmosfære i rommet. Bilder kan plasseres i sidedelene, eller du kan utstyre en ekstra hylle under peisen, og sette bilder der i rammer.

Et godt alternativ er et peisesett, som kan lages med kunstnerisk smiing.

Et ganske populært dekorativt og samtidig funksjonelt element er en klokke. I utgangspunktet er slike gjenstander plassert på peisportalen, som ser estetisk tiltalende og attraktiv ut. Det er spesielle modeller som er originale og dyre. Mantelklokker er oftest et resultat av håndarbeid av en mester. Det er mange komplekse og små detaljer i produktdesign..