Peisovn Brandenburg

Hvis du har ditt eget landsted, tenkte du sannsynligvis å sette en peis der. Det er veldig vanskelig å bygge en peis selv, fordi du ikke kan overholde noen brannforskrifter. Den enkleste veien ut av situasjonen ville være å kjøpe et ferdig ferdig produkt..

Velge peis til et landsted

En peis som er oppvarmet i tre er veldig praktisk og kan varme hjemmet ditt ganske godt. I dag har peiser et enestående utseende. Du kan velge ønsket fargeskjema og forskjellige alternativer – alle disse egenskapene lar deg velge akkurat peisen som ikke bare vil være funksjonell, men også behagelig, og også perfekt for hjemmeinnredningen din.

Interessant tilbud – firmaet “Brandenburg”

Vi inviterer deg til å se nærmere på modellserien til Brandenburg -selskapet. Som regel er det stort sett positive anmeldelser om disse peisene. Dette merket representerer det bredeste utvalget av peiser. De fungerer uavhengig av gass, elektrisitet eller annet drivstoff. Hvis du velger en komfyr av dette merket, må du være sikker på at den lar deg holde varmen i alle rom. Varme vil bli generert gradvis – dette vil tillate hjemmet å varme opp i den lengste perioden.

Hvis du velger en peis, bør du ikke ignorere russiske selskaper. De bruker som regel de nyeste teknologiene i produksjonen, men samtidig setter de ikke en så dyr kostnad for varene. Takket være denne faktoren vil det være en modell av akseptabel kvalitet selv fra et lavprissegment..

Stort utvalg av peiser

Det er mange Brandenburg -ovner. Blant dem er det forskjellige varianter: de der skorsteinen ligger i den øvre delen, det er også flyttbare paneler, en støpejernsovn, det er forskjellige brannkasser og peiser designet for å installeres i hjørnet av rommet. Peiser med skorstein på toppen er ment for å varme huset. Hvis peisen er utstyrt med en støpejernsovn, betyr det at du kan lage lunsj på den..

Hjørnet “Brandenburg 700” vil passe perfekt selv i et trangt rom. Det koster litt mer enn 20 000 rubler og kan varme et rom med et areal på ikke mer enn 140 meter i kvadrat. Når du kjøper slike peiser, er det ikke nødvendig å ringe mesteren for å gjøre installasjonen. Du kan ganske enkelt åpne manualen, lese den nøye og komme i gang. Likevel er det best å invitere en profesjonell. Brukeropplevelse viser at selvinstallerte ovner mislykkes raskere..

Vurder sikkerhetsreglene

Et viktig poeng er driftssikkerhet. Plasser peisen i et rom med god luftstrøm. Skorsteinen skal ikke være lav – minst 5 meter. Plasser peisen på gulvet, og før det sjekker du hvor jevnt gulvet bruker et spesialverktøy. Gulvet må ikke være brannfarlig. Under en peis utstyrt med en rett dør, legg et stålplate som vil være minst 800 x 650 millimeter stort og en halv centimeter tykt.

Hvis gjenstandene rundt er laget av brannfarlige materialer, bør de ikke være nærmere enn en meter fra komfyren. Eller, hvis de ikke kan flyttes bort, er det verdt å feste et spesielt ikke-brennbart materiale til utstyret..

Hjørneovnen i Brandenburg varmer rommet godt. Den har stålkarm og glass, motstandsdyktig mot varme. Praktisk nok er en slik enhet utstyrt med en drivstoffbesparende modus. Ovnen veier 156 kilo. Ikke glem dette når du organiserer levering av peisen fra butikken..

Interessant nok er hjørne -badstuovnen fra Brandenburg -produsenten utstyrt med et glassrenseanlegg. Den har også keramikkfragmenter på sidene. Det er alternativer, takket være hvilke du kan angi forskjellige forbrenningsmoduser. Fireclay -murstein, som fungerer som foring, kan byttes ut om ønskelig. Bruksanvisning er vedlagt produktet, vi anbefaler deg å følge informasjonen i det..

9 bilder

Modell “Verta” – et praktisk alternativ

Modellovnen “Verta” fra merket “Brandenburg” kjennetegnes ved god kraft og upretensiøsitet i installasjon og drift. Det er holdbart, har mulighet til å operere i økonomimodus, det har en støpejernsrist, et system som rengjør glasset på døren og keramiske innsatser på sidene.

Effekten til en slik enhet er 7 kW, når kontinuerlig modus er slått på, kan den fungere i opptil fire til fem timer, og oppvarming av rommet som hovedkilde for oppvarming. Et hus med et areal på opptil 140 kubikkmeter, disse ovnene vil varme opp raskt og uten store problemer. Deres store pluss er økonomien i forbruk av ved og annet drivstoff. Materialet som “Verta” er laget av er stål av utmerket kvalitet (konstruksjonsstål). Noen utenlandske komponenter brukes i produksjonen.

En høy temperaturledning brukes til å tette kontaktene. Tysk glasskeramikk brukes til installasjon av temperaturbestandig glass. Produsenten er “Robax”. Ovnen er laget av fire millimeter stål – denne løsningen gjør det mulig å motstå ekstreme temperaturer og gjør ovnen mer holdbar.

Denne peisen er laget i samsvar med alle europeiske kvalitetsstandarder, og produktet er ideelt tilpasset de klimatiske egenskapene i landet vårt. Når du bruker peiser av dette merket, må du under ingen omstendigheter bruke kull eller noen av dets derivater.

Det største området av boligen som denne modellen kan varme opp er 160 kubikkmeter. Ovnstørrelse: 640x1220x540 (i millimeter), utstyrt med en kokeplate, en skorstein på 115 millimeter (diameter), produktets vekt er 85 kilo.

Modell “Prism”

Brandenburg prisme er utstyrt med en varmeveksler. Nesten alle peiser fra Brandenburg er perfekte for to formål – å varme opp rommet og lage middag. Prismovnen er intet unntak. Et stort glassramme laget i form av et prisme vil se veldig imponerende ut, noe som vil ha en gunstig effekt på det generelle interiøret i rommet. Prismen, som resten av ovnene, er utstyrt med glass fra det tyske merket “Robax”. Ovnen, så vel som den tidligere betraktede “Vetra”, har muligheten til å operere i økonomimodus. Den har også en støpejernsrist, et system som rengjør glasset på døren. Denne modellen har en veldig imponerende effekt – 14 kW. Særtrekk er økonomi. Generelt, når det gjelder egenskaper, er en slik modell veldig lik “Verta”.

Ovnen skal vare i minst et tiår. Og varmeveksleren som enheten er utstyrt med, lar deg koble vannoppvarming til peisen. Parametere “Prisme” – 935x710x520x150 (i millimeter). Skorsteinens diameter er 150 millimeter.