Ferlux peisovn

Det er mange måter du kan holde rommet ditt varmt. Hvis du vil kombinere virksomhet med glede, er installasjon av peisovn det beste alternativet. Det vil harmonisk passe inn i nesten ethvert interiør.

Et av de mest kjente merkene for peisovner – Ferlux (Spania).

Ferlux peisovn kan med rette betraktes som et førsteklasses produkt som oppfyller selv de mest krevende internasjonale standardene. De beste og mest holdbare varmebestandige materialene brukes til fremstilling. I tillegg til pålitelighet og holdbarhet, er produktene utstyrt med en sofistikert design..

Historie

I over 20 år har Ferlux produsert peis- og komfyrutstyr i Europa. I dag har produksjonsselskapet 3 jernstøperier, hvorav 2 i Spania og 1 i Serbia..

Modeller

Lavakokk

La oss vurdere den mest populære modellen. Det første som trekker oppmerksomheten til er en uvanlig designløsning og et vakkert mønster. Den er ikke for prangende, men den er tilstede både på sidene av ovnen og på den fremre delen. Det viktigste er at ovnen er laget av det mest holdbare materialet – støpejern. Ikke enkelt, men høyfast kuleformet støpejern. Lava Cook -ovnen har et vitrokeramisk observasjonsglass og håndtak i veldig tykt stål.

Designet på peisen er laget i en vintage stil, som er veldig populær nå. Ovnens overflate er dekket med varmebestandig fransk malingsemalje, som ikke eldes ved hver etterfølgende brenning, men tvert imot krystalliserer, blir mer og mer holdbar. Dette betyr at om noen år vil ovnen se ut som ny.. Tilstedeværelsen av en peistyr er en nyttig og funksjonell egenskap. Han advarer mot muligheten for å falle tømmerstokk på glass og deretter røyke det..

Magma

Denne peisovnen er en modifikasjon av den forrige Lava Cook -modellen. Den grunnleggende forskjellen er at kokeplater vises på den øvre delen, som varmes opp med direkte ild. En ventil vises også, som lar deg regulere forbrenningsprosessen..

Håndtaket er litt forbedret – det er forlenget, i forbindelse med at oppvarming til ekstreme temperaturer har opphørt. I bunnen er det en askeboks, som kan nås selv under forbrenning..

Denne modellen av ovnen har evnen til å levere skorsteinen både fra baksiden og toppen. Brennkammerdøren åpnes 180 grader, noe som er en praktisk og praktisk løsning. Dermed vil døren ikke forstyrre når du bruker ovnen.

Zevs

Fordelen med denne modellen ligger først og fremst i utseendet på en spak som tillater tvunget tømming av aske i askeskålen. I tillegg er det en regulator på toppen som aktiverer funksjonen for rent glass. Denne regulatoren er festet for større tetting..

På bakveggen i Zeus -ovnen er det en spak som du kan slå på / av lufttilførselen for sekundær forbrenning. Bare det utføres ikke lenger gjennom bunnen, men gjennom en spesiell to-trinns perforert plate. Det tillater ikke bare å varme opp rommet bedre, men også å spare vedressurser.

En interessant funksjonell løsning er også den eksterne portventilen. Som takket være fjærmekanismen ikke bare kan installeres i åpen eller lukket stilling, men også for å ta mellomstillinger.

Guca

Noen deler av denne modellen er laget av støpejern, og inne er det en brannsteinstein som tar opp varme og beholder den lenge.

Guca -komfyren har to justerbare luftstrømningsdører som lar deg sette opp et sakte brennende system. Ovnen er utstyrt med en fullstendig komfyr, som har en flyttbar kokepanne i arsenalet.

I denne modellen, i tillegg til den viktigste, åpnes nå askedøren også 180 grader. Askepannen i seg selv er så romslig at det vil være nødvendig å rengjøre den ikke mer enn en gang i måneden..

Skorsteinen på toppen av ovnen gjør det imidlertid vanskelig å rengjøre. Og kondensatet som faller ned fra det faller på forsiden og brenner.

Fordeler:

  • varmebestandig førsteklasses materiale;
  • harmonisk design;
  • tilstedeværelsen av en kokeplate;
  • langt brenningssystem;
  • glassskjerm;
  • hyggelig pris.

Ulemper:

  • langsom oppvarming av store områder;
  • krever omsorg.

Merk følgende!

Peisovnen må ikke brukes før bruksanvisningen er lest..

Anmeldelser

Ferlux peisovn er veldig etterspurt og har mange positive tilbakemeldinger fra både fagfolk og brukere..

Selvfølgelig har hver modell et bestemt sett med fordeler, men med en grundig studie av modellserien eller konsultasjon med eksperter kan du definitivt velge den som passer best for deg..