S-au dezmembrat 3 mituri ale saltelei

Cumpărarea unei saltele noi este ca și cum ai cumpăra un computer. Compararea caracteristicilor și prețurilor de la o marcă la alta este dificilă, deoarece există atât de multe variabile. Primăvară sau latex, organic sau natural, umplând pungi cu paie sau lână? Combinațiile dintre ceea ce se află în interiorul saltelei și ceea ce o va acoperi sunt nesfârșite. Și pentru că cumpărarea unui pat nou nu este o achiziție frecventă, curba de învățare va fi întotdeauna dureroasă. Obținerea informațiilor și învățarea despre miturile saltelei este importantă. Cu aceste cunoștințe, veți putea face alegeri mai bune care să ducă la scopul final – somnul neprihănit..

Mitul 1: Înlocuiți-vă salteaua la fiecare 8 ani

Aproape fiecare ghid care există pe această temă spune că viața unei saltele este de 8 ani. Dar, într-adevăr, variază de la 5 la 15 ani în funcție de utilizare, confortul pe care îl simțiți, suportul, manopera. Durata de viață a unei saltele depinde și de modul în care îl îngrijești, de modul în care dormi pe ea și de cât de des o întorci. Gândiți-vă la salteaua voastră ca la un echipament puternic pentru somn. Nu contează dacă este un saltea 90 × 190 care este perfect pentru confortul unei persoane sau modele mai mari destinate utilizării în două persoane. Dacă te trezești simțindu-te rău, este timpul pentru o schimbare.

Miturile saltelei – cum să știi ce saltea să alegi

Confortul patului tău, cum să alegi cea mai confortabilă saltea, colaj de fotografii în pat

Mitul 2: Un saltea este un înlocuitor ieftin pentru cumpărarea unei saltele noi

Dacă vechea dvs. saltea este deja la sfârșitul vieții sale și nu vă sprijină în mod corespunzător, veți irosi banii cumpărând un saltea de top, sperând că vă va revigora vechea saltea. Nu va fi, deoarece va lua rapid forma acestuia. Dacă ați cumpărat una nouă, dar vi se pare prea fermă pentru a vă plăcea, cumpărarea unui saltea moale de bună calitate va ajuta cu siguranță. La fel, dacă noua dvs. saltea este mai moale decât doriți să fie, plasarea unui topper ferm pe ea vă va oferi acel mic sprijin suplimentar pe care îl căutați..

Confortul patului și saltelei – idee cum să alegi

Miturile saltelei s-au dezmembrat, ceașca de cafea în pat, ideea de a crea un colț confortabil

Mitul 3: O saltea tare este mai bună pentru combaterea durerilor de spate

Mulți oameni cred că o saltea care este prea tare oferă un sprijin mai bun pentru spate. Are sens, dar nu chiar atunci când te gândești la forma naturală de S a coloanei vertebrale. Curba pieptului de la umeri la șolduri se curbează spre interior. Coloana vertebrală este astfel modelată, deci acționează ca un arc – este flexibilă când este sub presiune. Când vă culcați pe o saltea tare, curba spatelui nu este susținută. Salteaua vă va sprijini umerii și șoldurile, dar nu partea de mijloc a coloanei vertebrale. Acest lucru va tinde să cadă, să exercite presiune și să ducă la dureri de spate.

O saltea tare poate funcționa pentru tine dacă dormi mereu pe partea ta, dar dacă nu, poți găsi o saltea fermă, care să fie mai potrivită. Ai nevoie de o saltea care să-ți susțină umerii, șoldurile și picioarele, dar și partea inferioară a spatelui.

Alegeți cea mai confortabilă saltea pentru dvs.

Pisica adormită pe o saltea confortabilă, ideea alegerii așternutului, mituri despre saltea dezvăluite

Confortul de a fi în propriul pat – alegerea unei saltele confortabile

Confortul propriului pat, femeia care doarme, lenjerie de pat albă, idee cum să știi ce saltea să alegi

Dimineața perfectă cu o saltea confortabilă – importanța unui somn bun

Care sunt cele 3 mituri despre saltea, femeie fericită cu patul și salteaua ei