7 ötlet az üres falak díszítésére: plakát a kerethez

Szeretné díszíteni üres falait? Javasoljuk, hogy egyszerűen válasszon egyet a következők közül sokszínű plakátok a bimago.fr oldalon lásd még néhányat, hogy lefedje a hosszú falak jó részét. Valóban sokféle keretes poszter létezik, amelyek képesek megváltoztatni az összképet, függetlenül a fal színétől. Tehát csak azt kell választania, amely megfelel a szín- és minőségi igényeinek. A keretben lévő plakátok behozzák a hiányzó dizájnt, és azt a benyomást mutatják, amelyet a falakon szeretne kifejezni. Tehát fedezze fel itt a legjobb plakátokat, amelyek a hiányzó dizájnt a falakhoz hozzák..

hogyan válasszunk festéket a falainkhoz

1- Tároló plakát

A kezdéshez gyűjtsön és fessen fadobozokat és ládákat. Ez lehetővé teszi saját tárolási megoldás és eklektikus művészeti kiállítás létrehozását. Ezután használja az alsó tárolókat fotóalbumok, kézműves kellékek vagy örökség tárolására. Ezután akassza fel a dobozokat a falra úgy, hogy lebegjenek, és töltse fel díszítő elemekkel. Fejezze be egyszerű kerettel és kedvenc illusztrációival.

akril csuklópánt a falra helyezett festőkeretben

2- Plakát nyilatkozat tapéta

A keretes nyomatok nem az egyetlen módja annak, hogy művészi kijelentést tegyenek az üres falakon. Ezenkívül rengeteg lenyűgöző tapéta létezik, amelyek minden szoba megjelenését javítják. Az élénk színek vagy a túlméretezett minták különösen energiával láthatják el a falakat.

3- DIY botanikai nyomatok plakát

Ennek beállításához frissítse a botanikai nyomatok klasszikus megjelenését egy egyszerű DIY projekt segítségével. Ezután tegyen selyem- vagy műanyag zöldet egy üres vászonra. Végül használjon spray -festéket a megfordított sziluett létrehozásához.

4- Tükör poszter

A nagy tükör könnyebb alternatívájaként egyszerűen csoportosítson össze több kis tükröt. Az eredmény finom, mégis lenyűgöző falrendezés. Ehhez használjon különböző formájú tükröket a kifinomult, ugyanakkor eklektikus megjelenés érdekében..

kis tükrök a lakás falain

5- Plakát a kerethez: kosár

Egy kicsi és elegáns alkalmi vidéki ház megjelenéséhez akasszon fel sekély fonott kosarakat egy fal mentén, mint egy műalkotás. Itt a szőtt kosarak textúrát adnak a falhoz. A jó hír az, hogy az egyszerű, semleges tónusú dekoráció hangsúlyozza a művészi elrendezést..

kis előfinanszírozott fonott kosarak fali dekoráció

6- Eklektikus plakát

Ha kicsi a hely, töltse ki az üres falteret egy eklektikus műalkotás szoros elrendezésével a kandalló vagy a kandalló felett. Annak elkerülése érdekében, hogy a fal zsúfoltnak vagy véletlenszerűnek tűnjön, győződjön meg arról, hogy a grafika hasonló érzésű.

7- Plakát a kerethez: könyv

A plakát elkészítéséhez állítson össze kopott vagy olvashatatlan könyvek gyűjteményét szórakoztató borítókkal. Ezután távolítsa el a borítókat, és függessze őket képkeretekbe irodalmi témájú falfestmény-installációhoz. Vagy ha épségben szeretné tartani a könyveket, szkennelje le a borítókat és nyomtasson fotópapírra.

Előnyök

  • Nagyon minőségi
  • Olcsóbb
  • Könnyen telepíthető
  • Szokatlan dekorációt kínál.
  • Testreszabható
  • Könnyen cserélhető
  • Számos minta áll rendelkezésre
  • Minden formában megtalálható: kis és nagy méretben

Különböző tippek vannak az üres falak díszítésére. Miután festett és üres, a legjobb megoldás a használata plakát a kerethez. Tehát csak válassza ki a stílust plakát a kerethez amely elbűvöl és könnyedén díszíti falait.

művészi nappali falfestmény sárga kanapéval