Válassza ki a tökéletes cipőt kedvenc női farmerjához

Népszerű ruhadarab, ha egyáltalán, a farmer csaknem másfél évszázadon keresztül, generációkon keresztül ment szemrebbenés nélkül. A funkcionális toszkán eredetű vászon, a farmer gyorsan az amerikai nyugati munkások társa lett, egy Levi Strauss gyakorlati ötletességének köszönhetően. Szegecsekkel felfegyverkezve a pamutból és lenből készült szövetet valódi, erős és kényelmes ruhadarabká alakítja, amely az évek során nagyon keveset fog változni. A farmer továbbra is csak technikai ruházati szerepére szorítkozik, és csak a háború után szerzett kegyet szerte a világon, amikor néhány népszerű személyiség, fiatal közönséggel, identitást keresve, úgy döntött, hogy felveszi ezeket a nadrágokat, amelyek egyet jelentenek az akkori felforgatással. Mert ha ma mindenkinek van farmerja, akkor az 1950 -es évek végéig át kellett esnie az egyes iskolákban előírt ruházati cenzúrán, mielőtt az 1970 -es évek liberalizációja örökre demokratizálta ezt a darabot..

Válassza ki az ideális cipőt, amelyet kedvenc farmerével visel

Fedezze fel a tippeket, hogy megtalálja a tökéletes cipőt, amelyet a kedvenc farmerével kombinálhat

Most már kötelező darab, a farmer alapvetően nagyon keveset változott népszerűsítésük óta. A híres farmervászon alapján a vágások és a felületek azonban az évek során fejlődtek, követve a trendeket, amelyek, mint tudjuk, csak egy örök újraindítás. Így a vékony farmer, amelyet a punk divat mutatott be a 70 -es években, a 2000 -es évek elején nagyot visszatért, hogy végül soha ne hagyja el a színteret, és ne váljon a női divat új színvonalává. A karcsú, kissé lazább változat lett a többség a férfiak körében, míg a magas derekú egyenes szabás és annak passzív származéka az utóbbi években került a középpontba. A végső alkalmi darab, a farmer mindig is élvezte mindencélú eszközét, ami mindennapi ruhává teszi őket, és nagyon sokféle stílust és színt kínál. Nyugodt, miközben komolyra fordult, így ez büszkélkedhet a könnyítéssel a női cipő kiválasztása és alkalmazkodni minden stílushoz és körülményhez. De aztán, amely farmerrel cipő nőknek ?

Viselje farmerját kedvenc cipőjével az optimális kényelem érdekében

Milyen cipőt viseljen karcsú farmerrel vagy barátnős farmerral

Ha szeretjük kedvenc farmernadrágunk kényelmét, akkor ugyanúgy szeretjük a cipőnk kényelmét, ami a mindennapi élet másik lényeges eleme. A divatossá vált cipő újjá tudta találni magát, hogy kikerüljön az egykor neki tulajdonított sportos kényszerzubbonyból. A szüreti alsószárú edzőcipők olyanok, mint az ikonikus Stan Smith vagy a vaskos vaskos talp, egyenesen a 90-es évekből, minden pár természetesen illeszkedik a farmer egy bizonyos szabásához. Milyen cipőt viseljen karcsú ? A vonal finomsága által diszkrét, az első a keskeny sziluettet zárja, amelyet a vékony farmer kínál, így elkerülve a forma és a méret kontrasztját. Az éktalpú tornacipő, más néven vaskos, vagy akár apuka cipő férfias változatában, ideális partnere lesz az egyenes szabású farmernak, becenevén a barátja. Mivel a két elem ugyanabban a 90 -es években találja meg eredetét, az összefüggésük természetesnek tűnik, különösen a megfelelő túlméretezett típusban..

Kis balerinák vagy gladiátor szandál nyári farmerrel

Milyen cipőt viseljen karcsú farmerrel nyáron? Spártai balettlakók és szandálok

Mivel egész évben viselhetők, a farmer a nyári szezonban is megtalálja a helyét. A lerövidített modelleknek vagy az ismételt szegélyeknek köszönhetően lehetővé teszi, hogy a boka élvezhesse a napsugarakat, míg a láb lélegezni fog a négy szél felé nyitott spártai szandálban, vagy egy kis balerinapárnak köszönhetően, és el kell felejteni . Másrészt, a hűvösebb évszakokra választunk egy pár bőr bokacsizmát, amelyben a farmer alja vagy a cipő által kínált szélességnek megfelelően illeszkedik, vagy a tetején megáll ügyesen kiszámított szegély.

Bőr bokacsizma, a farmer történelmi partnerei

ötletek a magasszárú bőr bokacsizmákhoz, amelyeket télen farmerrel kell viselni

Végül a farmer nem összeegyeztethetetlen a magas sarkú cipővel, ami így hangsúlyozni fogja a tökéletesen beállított nadrág által formált sziluettet. A derbi mokaszinok a vékony farmer retro oldalát fogják támogatni, hogy a 60-as évek nagyon brit megjelenését nyújtsák. Ezért ezek az évszázados nadrágok nagyon kevés korláttal rendelkeznek a számukra megfelelő cipők kiválasztásakor. Általában univerzális, mindenkinek lehetőséget kínál arra, hogy naponta érvényesítse stílusát, és habozás nélkül élvezhesse új kedvenc párját..

Hagyományos, elegáns sarokkal, vagy derbivel retrospektusos pontozással

Hogyan viseljünk sarkú cipőt vagy Derby cipőt női farmerral