Divatirányzatok: Pendari, erős személyiségeknek

Ha erős egyénisége van, és ha felismerhető stílust szeretne, akkor a Pendari divat az Ön számára! Az ezzel a márkával készült ruhatervezés olyan karizmatikus embereknek szól, akik új kifejezési formákat keresnek, többek között a képükön keresztül. A Pendari márka innovatív, modern anyagokból készült termékeket dob ​​piacra, amelyek átölelik a testet és nagy mozgásszabadságot biztosítanak. A Pendari ügyfelei szeretik a dinamikus életet. Szeretik új távlatokat felfedezni, kozmopoliták.

A márka szlogenje: “Fejezd ki szellemedet teljes szabadságban!” »Filozófia – visszatérés az alapokhoz és az emberek istenségének dicsérete 

Ha jól érzi magát a ruhájában, nagyszerű jó közérzetet ad. Kényelmesen érezzük magunkat. Magabiztosan fejezzük ki elképzeléseinket, érzelmeinket, szenvedélyeinket. Vonzóvá válunk mások számára, és keressük társaságunkat. Az önbizalom számára nincsenek leküzdhetetlen kihívások! Mert ez az ember kényelmes a bőrében és harmóniában van önmagával. Ugyanakkor nagy gondot fordít a képére, és ezzel egy nagyon konkrét üzenetet akar közvetíteni: “Merje kifejezni magát teljes szabadságában!” “

Mindenekelőtt az egyéniség!

Korunkban túl sok a hajlam arra, hogy csak vigasztalást keressünk, ami gyakran a hétköznapokhoz és az egységességhez vezet. Gyakran mechanikusan öltözünk, anélkül, hogy túl sokat gondolnánk az általunk közvetített képre! A Pendari márka alkotásait az individualisták számára tervezték, akik olyan stílust keresnek, amely megváltoztatja a hatást. A Pendari azoknak való, akik figyelemre méltó alkotásokat szeretnének viselni.

A Pendari alkotói, ötleteik és szenvedélyeik

Úgy vélik, hogy Isten legnagyobb ajándéka az embereknek, hogy hatalommal bír arra, hogy másokat inspiráljon, és hogy inspirációt kapjon. A Pendari márkanév alatt megjelenő ruhadarabok multikulturális inspirációk eredményei. Az alkotások középpontjában a Balkánról, de Ázsiából származó folklór szellemét találjuk. Megtaláljuk a mintákat és az anyagokat, és mindenekelőtt a dizájnt (újra megnézzük és átlátjuk a dinamikus ember prizmáján). Néhány modell futurisztikus mintákkal díszített. Mások aszimmetrikus formákat vagy vágásokat és színeket tartalmaznak, amelyeket a gótikus divat inspirált..

Miért pont Pendari?

Egy nagyon egyedi és figyelemre méltó stílus kialakítása. Hogy jól érezze magát a ruhájában (és ezért a bőrében). Hogy kijussak az állományból. Szabadon kifejezni magát. Hogy felfedje művészi lelkét. Hogy rendelkezésére álljon egy új és eredeti módja annak, hogy érvényesüljön. Kézzel készített viselet, nagy figyelemmel a részletekre.

A felhasznált anyagok

A ruhadarabok korlátozott kiadásban készülnek, bőrből, gyapjúból, pamutból, viszkózból (természetes szintetikus szál), poliuretánból, poliészterből, nejlonból és elasztánból készültek. A fő ötlet az, hogy a testet könnyedség és lágyság érzetébe burkolja. Minden modell nagyszerű mozgást tesz lehetővé. Házánál Pendari divat azon dolgozunk, hogy eleget tegyünk azoknak a stíluskövetelményeinek, akik karakteresek és tudják, mit akarnak.

Fekete aszimmetrikus gyapjú kardigán, puha és kényelmes viselet

Pendari férfi divat kozmopolita szellemnadrág

Magas derekú aszimmetrikus szoknya, elöl rövid, hátul hosszú, kézzel készített

Pendari rövid elülső és hosszú hátsó szoknya, kabát, 7/8 ujjú

A trendek alakulását követve a Pendari egy darabot tervezett a sokat mozgó és utazó aktív embernek – 100% olasz pamut nadrág, kézzel készített és a bokáig illeszkedő. Praktikus, két elülső és két hátsó zsebbel rendelkezik. Limitált kiadásban készül, a Pendari műhelyekben végzett aprólékos munka és a tökéletesség iránti állandó törődés eredménye. Az ügyfelek kényelméért és jólétéért aggódva a márka csúcsminőségű megoldásokat kíván kínálni ügyfeleinek..

Eredeti megjelenés, amely sok alkalomhoz alkalmazkodik

fekete nadrág nadrág kerékpározáshoz és sokat mozog, absztrakt mintás póló fehér és fekete színben

A nő, akit Pendari lát, elegáns és titokzatos. Olyan anyagokba öltözött, amelyek zen érzést keltenek benne. A tüll, a drapériás effektek és az aszimmetrikus vállak hiper nőiesek és stílusos csábító eszközöket képviselnek. A nőknek szentelt ruhadarabokban az ázsiai kultúra hatásait találjuk. A nőiesség és a létezés egészének dicsérete!

Fehér ázsiai stílusú felső, elöl rövid, hátul hosszú. Két oldalsó hasítékkal. Egyszerű és kifinomult egyszerre

Ázsiai ihletésű fehér blúz szexi szűk fekete nadrággal

https://archzine.fr/wp-content/uploads/2017/06/14923330_about_0_web.mp4

Kimonó blúz nyárra. Kézzel készített, 100% olasz pamutból. Nagyon elegáns módon szublimálja a mellszobrot.

kimono fekete Pendari le a válláról A nagy bateau nyakkivágás hangsúlyozza a derekát

Kézzel készített olasz merinó gyapjú kendő. Viselhető blúzként, vagy kiegészítőként, blúz fölött  

szűk nadrág és kendő kapucnival, kézzel készített fekete csupasz karban

Ez az aszimmetrikus cipzárral ellátott kabát érdekes hatást gyakorol az ujjakra. Az ökológia miatt Pendari pamutból, viszkózból és poliuretánból fejlesztette ki

kabát természetes és szintetikus anyagok keverékével, aszimmetrikus cipzárral

Keleti ihletésű aszimmetrikus ing. 100% olasz pamutból készült. A gallér gomb félrehúzódik

aszimmetrikus hosszú ujjú ing magas gallérral és fekete nadrággal

Pendari gótikus stílusú alkotása-drapált mellszobrú tüllruha aszimmetrikus vállakkal

hosszú drapált hatású tüll ruha, aszimmetrikus hatással a vállán

Ez az unisex ujjatlan felső eredeti nyakkivágással és meghosszabbított háttal rendelkezik. 100% olasz pamut 

Pendari megjelenés fekete mandzsettás ujjatlan ingben, fekete és v-nyakkivágással

Pendari blúz 100% olasz pamutból, könnyű szatén kivitelben. Gótikus és ázsiai inspiráció. Derékban állítható

rövidnadrág és ujjatlan ing nagy garbóval, fekete szövet mandzsettával

Ezek a Pendari nadrágok kézzel készültek. Viszkózból és poliuretánból készül, hogy jobban tapadjon a testhez és megkönnyítse a mozgást

Pendari férfi szűk fekete nadrág fekete blúzzal