Nyári hangulatban újítsa fel a nappalit, hogy javítsa a belső teret

Szeretné meghívni otthonába a nyarat és a tengert? Merítsen ihletet az alábbi sorokból, ahol friss ötleteket fedez fel a nappali nyári hangulatú megújítására. Így egész évben megőrzi ezt a szabadság és nyugalom érzését. Ne várjon tovább, hogy belenyúljon a nyári dekoráció kínálatunkba.

Bútorválaszték

A dekoráció stílusában, ahol a pihenés és a nyugalom dominál, válassza a rattan vagy nád bútorokat fehér festett falakkal. A természetes anyagok használata harmóniát és jó közérzetet kölcsönöz. Szeretnél bátor lenni? A fémes ékezetek tehát a legjobb szövetségesei. Bármi legyen is a célod, bízhatsz a Maison En Vogue cégben, és pontosabban a Bloomingville márka. Tiszta vonalakkal rendelkező természetes termékek széles választéka, de arany, sárgaréz és rozsdamentes acél termékek is inspirálják Önt nappalija stílusának javítására. Ha egyedi és inspiráló dekorációt szeretne létrehozni, miközben kiváló minőségű bútorokat választ megfizethető áron, ne habozzon, keresse fel a Maison En Vogue weboldalát. Ott divatos termékeket fedezhet fel, amelyek otthonát valódi személyre szabott fészekké alakítják..

Válasszon egy kifinomult stílust a nyári hangulat megteremtéséhez

nyári és kifinomult szellemben újítsa fel a nappalit

A falak megfelelő bevonata

A falak fehérre festése és a világos fabútorok választása lehetővé teszi a part menti stílus átvételét. Ne felejtsen el olyan dolgokat hozzáadni ahhoz, hogy úgy érezze magát, mint a tengerparton. Ha például nincs kedve megváltoztatni a nappali skandináv stílusát, egyszerűen kiegészítheti a szobát. Így bevezetheti a nyári színeket anélkül, hogy radikális változtatásokat kellene végrehajtania a már kiválasztott dizájnban. A fehérre festett falak csodálatosan kombinálhatók világoskék vagy türkiz, sárga és zöld színekkel. Ezeknek a színeknek az árnyalatai a tengerpartra szállítanak. Tehát ne féljen két vagy több élénk színt kombinálni a szoba élénkítéséhez. A nyári stílus elfogadása a nappali dekorációjában egyáltalán nem nehéz. Csak választania kell a színeket, amelyek a tengert, a homokot és az abszolút kikapcsolódást idézik, és élvezni a nyári hangulatot.

Nyári hangulatban újítsa fel a nappalit, hogy a skandináv stílus naprakész legyen

dekoratív tárgyak választéka kerek tükör fehér falon

Dekoratív tárgyak választéka

Ha nem tervezi drasztikusan megváltoztatni a belső teret, fontolja meg néhány dekoratív elem hozzáadását a szoba energiává. Ha élénk színekben díszítő párnákat helyez el szürke kanapéján, akkor derű és vidámság érzetét kelti a nappaliban. Vegyünk mintás párnákat, amelyek elvarázsolják a hangulatot. Tegye egyedivé a szobát saját gyűjteményeinek és eredeti dekorációjának létrehozásával. A rattan vagy fa kosarak, tele tengerparti kavicsok gyűjteményével, homokkal és tengeri kagylóval töltött üvegek, hosszú munkanapok után a tengerpartra visznek. Ne felejtse el a dohányzóasztalokat és polcokat, amelyeken könyveit, virágvázákat vagy a legszebb pillanatok fényképeit tárolhatja, hogy személyre szabott és hangulatos jegyzetet adjon a szobához. Válasszon rattan vagy tengeri füves kosarat – ideális tárolási megoldások, amelyek ötvözik a funkcionalitást és az eredetiséget. A rattan és a fa a legjobb szövetségesei a sikeres dekorációhoz. Bármilyen belső térbe beilleszthetők, miközben megőrzik a tiszta stílust.

Nyári hangulatban újítsa fel a nappalit, egyedi és személyre szabott díszítéssel

nyári hangulatban újítsa fel a nappalit

Adjon hozzá színes kiegészítőket a belső tér feltöltéséhez

nyári dekorációs tárgyak kiválasztása

Dekoráció, amely az abszolút ellazulás érzését kelti

rattan bútorok választása

Játssz élénk színekkel, hogy nyári hangulatban megújítsd a nappalit

nyári hangulatban újítsa fel a nappalit