Sikke et outfit med læderbukser – 4 myter debunkede for et vellykket efterårslook

Med fald lige om hjørnet, er vi allerede på udkig efter de sartorialstykker, der vil markere den kommende sæson. For at vise et kig på højden af ​​trenderne selvfølgelig, men også for at vide, hvordan man kombinerer dem til komplette sæt. Meget moderigtigt, tøjet med læderbukser kommer på gaden i år for et moderigtigt modeshow, der er mere elegant end nogensinde. Så find ud af, hvordan du bærer læderbukser uden nødvendigvis at fremstå trist i 4 modemyter, som vi vil forsøge at afmystificere.

4 myter om læderbukser 

hvid t-shirt med sorte læderbukser sæt kvindelook efterår 2021

Myte nummer 1: Læderbukser er ikke trendy længere

Dette er helt forkert! Læderbukserne er allerede et fast element i den feminine garderobe og har etableret sig som en ægte tidløs genstand. Citeret blandt vigtige modetrends for dette efterår 2021 af Vogue.fr, har vi allerede set læderparade på flere af de store catwalks. Hermès, Fendi eller endda Chloé – alle disse haute couture -huse har givet dette råbrune materiale et centralt sted, men for klassiske i deres efterår -vinter 2021/2022 kollektioner. Imidlertid er læderbukser langt fra det eksklusive bevaringssted for elitekredse. Alle har råd til det og bærer det med stil, medmindre de vælger den rigtige pasform.

Læderbukser og sweater – en meget moderne duo

kvinders sorte læder sweater og bukser eksempel på kvinders trendy outfit 2021

Myte # 2: Det handler om den tynde pasform

Ofte når nogen fortæller os det læderbukser, hvad vi forestiller os er et legging-stykke, helt stramt. Dette er imidlertid ikke længere tilfældet i dag! Desuden passer dette snit desværre ikke til alle kropstyper. Det var ikke længe, ​​før hun tog vejen til diversificering. Den skulpturelle model har i de senere år givet plads til flere blussede stykker. Cigaretbukser, læderjogging, lige eller endda løs pasform. Der er en til alle kropstyper og til alle lejligheder, fordi det skal indrømmes – bukser, der er for stramme, ville f.eks. Blive frynset på kontoret.

Streetwear -outfit i sort læderjakke og jogging

Kvinders læderjakke og bukser i totalt look sort læder

Myte nummer 3: læderbukser er slidte sort

Ikke nødvendigvis ! Det er rigtigt, at den sorte version er blevet et sikkert bud på grund af sin neutrale og derfor alsidige karakter. Dette er imidlertid ikke den eneste mulighed at overveje. I dag kommer andre farver frem, herunder fyrretræsgrøn, kamel, beige, brun, bordeaux. Generelt udnyttes sortimentet af neutrale og mørke nuancer i vid udstrækning, når man taler om læderbukser. Især i efteråret vil den kromatiske ordning afspejle den smukke sæsonbetonede transformation af naturen ved genoptagelse af efterårsfarver..

Ultra smarte brune læderbukser

brun sweater outfit idé og brune læderbukser sammen chic kvinde

Myte nummer 4: Outfittet med læderbukser ser rockigt ud

Da den sorte og læderduo ofte er forbundet med rockmode, begår vi ofte den fejl, at vi sætter denne lidt rå outfit -etiket på den. Dette er dog kun et af antallet af looks, der kan sættes sammen med læderbukser. For at opnå dette anbefaler vi det samlede look i sort med bukser og læderjakke, der er forbundet med doc martens støvler. På den anden side, hvis du gerne vil spille på elegance – vælg duoen med hvid skjorte og brune, kamel eller burgunder læderbukser. Tilføj smukt tilbehør, en neutral-farvet vest eller jakke og et par flotte pumper til at fremhæve ensemblet. For at vise en afslappet chic side, er der den tykke striktrøje og den pastelfarvede faux fur pels, der vil dæmpe og blødgøre læderbuksernes udtalte karakter. Denne sidste løsning er resolut chic og moderne..

Pastelrosa og læderbukser for at feminisere outfittet 

idé om pastellrosa jakke i imiteret pels og sorte læderbukser