Sådan bæres New Balance sneakers?

Selvom New Balance sneakers passer perfekt til sporty stilarter, er de stadig mere populære blandt mænd og kvinder, der sætter pris på daglig komfort..

Et par ord om New Balance og dens sneakers

New Balance blev grundlagt i 1906 og er et amerikansk mærke med en rig historie. Oprindeligt lavede virksomhedens grundlægger William J. Riley planetariske buestøtter. Med udviklingen af ​​sit firma besluttede han at designe en række løbesko. I dag er New Balance løbesko populære hos brugere i alle aldre rundt om i verden, og virksomheden, der har hovedsæde i Boston, sammen med steder i Europa og Asien, er den fjerde største producent i USA..

lysegrå og røde new balance coukeur sneakers

Sko til atleter

Indtil for et årti siden blev New Balance -sko næsten kun brugt af atleter. Disse sko, der er skabt specielt til folk, der dyrker løb, er kendetegnet ved deres holdbarhed og stødabsorbering, hvilket giver brugerne og enestående komfort. Selvom New Balance besluttede ikke at betale atleter for at bære deres sko, bruger de dem stadig. Dette bekræfter, at disse sko virkelig fortjener al opmærksomheden..

kvinde der ligger i solen kvinde går i bjerget

Sporty stilarter

New Balance sneakers vil supplere enhver sporty stil. De går godt med sporty outfits som f.eks. Træningsdragter eller fitness leggings. Disse er helårssko – du kan bruge dem til sport om sommeren og vinteren. Takket være de tykke såler og dæmpningsmateriale er løb meget mere behageligt, selv i ujævnt terræn. Derudover giver skoene dig et stærkt greb om jorden. Dette er vigtigt, især hvis du dyrker sport udendørs. Derudover kan vi ikke ignorere det visuelle aspekt ved disse sneakers. Udover deres funktionelle egenskaber betragtes disse sneakers som en af ​​hæfteklammerne i streetwear over hele verden..

elektriske grå sneakers turkisblå sneakers new balance

Casual look med New Balance sko

I de senere år kan vi observere flere og flere mennesker, der inkorporerer New Balance sneakers i daglig stil. Sneakers kombineret med et elegant jakkesæt eller en sommerkjole overrasker ikke nogen i dag. Dette presser også producenten til at skabe nye modeller af sneakers, der varierer i farver og mønstre. New Balance sneakerlinjen indeholder snesevis af sko i alle størrelser. Hvis du vil vide mere om de modeller, der nu er på mode, kan du besøge Peeker Sneaker. Her finder du både klassikerne i New Balance samt de nyligt lancerede sneakers..

new balance sneakers på en skandinavisk stol grå farve grøn planteinteriør