Nogle af de mest luksuriøse parfumemærker til luksuselskere

Uanset om det er et par sko fra Louis Vuittons seneste kollektion, en Prada -håndtaske eller den nye Yves Saint Laurent -duft, kan vi alle stakkels dødelige prale af at eje på minus en luksusvare. Dette vil imidlertid variere afhængigt af prioriteterne og derfor den specifikke produktkategori, der er genstand for vores avancerede besættelse. Og hvis vi ikke alle er den type luksussko, Carrie Bradshaw -måde, er der mange af os, der lægger penge til side for en, der har råd til en. luksus parfume. I de følgende linjer giver vi dig en hånd med at vælge en parfume med mærkevarer ved at gennemgå de bedste luksus parfumehuse og deres ikoniske dufte..

Vores top 5 luksusdufte til luksuselskere

top 5 luksus parfumer til luksus elsker, parfume ideer fra populære mærker

1 / Amouage – orientalsk charme

Oprindeligt fra Mellemøsten og med næsten 30 års erfaring i luksusparfumeverdenen tager Amouage dig med til at opdage Orienten i sin mest eksotiske og luksuriøse facet. Omani -mærket nyder enestående international succes og er i dag et pejlemærke for elegance og forfinelse uden sidestykke. Alt dette takket være mere end 120 naturlige ingredienser af de sjældneste og mest eksotiske, som transporterer dig i et univers på 1001 nætter. Du finder subtile blandinger af eksotiske roser, rav, moskus, myrra, patchouli og andre ingredienser, der er nøje matchet for at garantere en enestående olfaktorisk oplevelse. Designet i Grasses, hovedstaden i fransk parfume, har mærkets unikke dufte gjort parfume til en sand kunst. Det er ikke tilfældigt, at de mesterværker, der produceres derfra, nyder ry for de dyreste parfumer i verden. Den perfekte luksusgave, der kommer i en emballage, der ikke er mindre unik og imponerende.

Reflection D’Amouage duft – den mest luksuriøse blandt duftmærker

idé, hvilken parfume der skal tilbydes i gave, luksus parfume mærke amouage refleksion

2 / Roja Parfums – til hver deres egen !

Et andet pejlemærke inden for niche -parfume, det engelske hus Roja legemliggør skønhed og sensualitet. Med sit navn fra den berømte skaber Roja Dove, skylder dette parfumehus især sin succes sit geni. Overbevist om, at “skaberen af ​​parfumer er en digter, endda en historiefortæller, hvis opgave er at skabe noget håndgribeligt fra det immaterielle”, lægger Roja ligeledes stor vægt på kvaliteten af ​​ingredienserne, som er nøje udvalgt uden at gå på kompromis med prisen. Det er da ganske enestående kreationer inspireret af barndomsminder og skaberen selvs private liv. En intimitet, der også findes i de mange dufte, fordi alle er unikke og derfor også fortjener en duft. Ret sjældne lugte og sofistikerede og udsøgte blandinger er igen i søgelyset.

En high -end Roja parfume – en værdifuld gave at give til en elsket

roha en godnat kys parfumer, luksus mærke parfume idé at give i gave, dyr parfume

3 / La bottega Veneta – italiensk luksus

Det italienske hus blev grundlagt i 1964 og har gjort sig bemærket og etableret sig på modemarkedet gennem sit håndværk inden for læderprodukter. Det var dog først i 2011, at Bottega Veneta også lancerede parfume med en blød og delikat essens, inspireret af forfining og raffinement af læderkreationer, men også af charmen i det venetianske landskab og dets naturskatte.. Ikke desto mindre er mærket dedikeret til mennesker med selvtillid, som derfor ikke viger tilbage for at vise deres karakter og individualitet frem. Hvis du er vild med italiensk luksusmode, skal du vide, at det uden tvivl er den parfume, der bedst svarer til den elitære karakter af italiensk haute couture..

La Bottega Veneta for elskere af italiensk luksus

de bedste niche parfume mærker, italiensk parfume mærke bottega veneta

4 / Tom Ford – ægteskab af finesse og vovemod

Et navn hovedsageligt knyttet til den imponerende relancering af Gucci -huset i 1990’erne, Tom ford gav senere sit navn til sit eget eponymous brand, som han skabte i 2005 i slutningen af ​​det prestigefyldte italienske hus. Designeren påbegyndte således oprettelsen af ​​high-end ready-to-wear, kosmetik og parfumer med ideen om at gøre det til det luksuriøse mærke i det 21. århundrede. Når det kommer til parfume, handler det om at legemliggøre den magtfulde og provokerende person. Derfor er temmelig lette kombinationer af arter som den ikoniske Tom Ford Tobacco Vanilla blanding af tobaks styrke med vaniljes sødme. Ellers er duftene fra Tom Ford kendetegnet ved en udtalt smag for træagtige, krydrede og orientalske noter..

Tom Ford Tobacco Vanille – fed, ikonisk duft af mærket

tom ford vanille tobak luksus mærke parfume, idé hvilken parfume der skal tilbydes dyrt prestigefyldt mærke

5 / Lalique – juvelparfume i en juvelflaske

Enestående finesse, der bringer parfume tættere på smykkekunsten! Det er tanken bag Laliques flasker, som er lige så unikke som de dufte, der fylder dem. Mærkets historie er lige så original! Lalique var faktisk en berømt guldsmed og glasmager fra begyndelsen af ​​det 20. århundrede, der gav sit navn til det pågældende mærke. Efter at have lagt mærke til hans talent og geniale værker, tilbød en fransk parfumer ham et samarbejde om oprettelse af usædvanlige parfumeflasker. Det var dog først i 1992 at se udseendet af en parfume med samme navn. Majestæt af Lalique krystalvarer har naturligvis også sat sine spor i den ekstraordinære kvalitet af parfumerne, der pryder dem, der bærer dem som juveler..

Lalique – juvelparfume til at fuldføre dit smarte klædte look

elsker parfume fra lalique at tilbyde, parfumeidé i en smuk juvelflaske, luksusparfumeidee