Klassisk herretøjstil – hvordan vælger man de rigtige jakkesætbukser til mænd?

Der er mange bukser, der er velegnede til forskellige lejligheder. For at gå på kontoret eller til en date, er det bedre at vide, hvilke bukser til mænd at vælge. Husk at parring med de rigtige sko og skjorte også er afgørende. Hvis du vil have en ensartet kjolestil, der er velegnet til mange lejligheder, tøv ikke med at tage ideer fra følgende linjer.

Det væsentlige i den mandlige garderobe

Den nemmeste og hurtigste måde at altid se stilfuld ud på er at læne sig op ad din garderobe. Disse er de vigtigste stykker, som hver mand skal have i sit omklædningsrum. Den grundlæggende garderobe bør bestå af et velsiddende jakkesæt, et par kjoleskjorter, bukser til et business casual look, et par klassiske jeans, et par t-shirts, en sweater, en frakke og en jakke. Når det kommer til sko: et par sneakers og kjolesko er absolut must-haves. For at træffe et informeret valg kan vores redaktion rådgive dig om den brede vifte af varer fra mærket Brice. Så hvis du vil føle dig elegant og elegant, mens du får tillid og tillid, skal du ikke tøve med at tjekke siden.

Vælg det grundlæggende i den mandlige garderobe

mand kjole stil karamel frakke sort outfit

Valg af de rigtige jakkesætbukser til mænd

Det største aktiv af herre jakkesæt bukser det er ret alsidigt og tidløst! Ved hjælp af de rigtige bukser kan du ændre dit outfit på én gang. Tør at forbedre din stil ved at kombinere den med en cubansk krave-skjorte eller en klassisk skjorte med knapper, hvis ærmer du kan rulle op for at gøre dit look mindre dramatisk. Når det kommer til sko, har du mulighed for at vælge mellem sneakers eller kjolesko afhængig af lejligheden. Tøv ikke med at tilføje en blazer for at fuldføre sættet. Husk, at du kan bære en monokrom t-shirt med bukser, hvis du foretrækker den afslappede stil..

At vælge de rigtige kjolebukser er afgørende

klassisk herretøj mørkegrå bukser bordeaux skjorte

Sådan adopteres den afslappede chic stil ?

Som alle andre stilarter kombinerer casual chic et sæt tøj og tilbehør. At tage en sweater på er faktisk den ideelle måde at tage en afslappet chic stil på. Ved hjælp af en vest kan du tilføje et strejf af klasse til dit look. Vælg kjolebukser og mocassiner for at forbedre dit udseende endnu mere. En anden variant er at bære bukser, en klassisk skjorte med knapper, jakke eller blazer og sneakers. Tag højde for, at jakken ikke behøver at have samme farve som bukserne. I stedet vælger du lettere jakker og matcher dem med mørke bukser eller omvendt.

Tør at adoptere den afslappede chic stil

det væsentlige i den mandlige garderobe

Stilfuld herretøjstil

Gunst neutrale farver og rene linjer for at tage et elegant outfit på. For at gøre dette skal du bare vælge alsidige stykker, der er lette at kombinere. Husk, at disse stykker faktisk er tidløse, hvilket giver dig mulighed for ikke at følge de nyeste tendenser. Hvad mere er, på denne måde har du friheden til at fremvise din egen kjolestil. Husk den gyldne regel: mode går af mode, men stil aldrig !

Klassisk outfit -idé

herreskjorte og buksedragt med slips

Den afslappede smarte stil, vedtaget takket være de hvide sneakers

afslappede smarte outfits med hvide sneakers sort kostume

kjole stil mand klasse mand godt klædt ved en sø

Et elegant outfit til at gå på kontoret

mænds kjole stil klasse udsigt over byen

klassisk og overskuelig professionel herretøjstil

Vælg de rigtige jakkesætbukser til mænd, og par dem med en jakke i samme farve

kjole stil mand i meget elegant jakkesæt

Brug mænds jakkesæt bukser med en t-shirt for at tage den afslappede stil

afslappede smarte outfits med sneakers mand klædt i sort