Hvordan giver du en slank look til din figur?

Hvem sagde, at der ikke var nogen løsninger til at se højere ud og have en sylfs figur? Selvom du er lille eller din ramme er stor, er det muligt at lege med detaljer for at give forskellen! Vi fortæller dig alt for at genvinde tilliden og spankulere stolt foran dine venner !

tips og ideer til at forlænge hendes figur, kvinde med solbriller, sorte hæle, brunt hår

Vælg smukke pumper

Dette er det afgørende aktiv i en trendy garderobe! Det pumps til kvinder er rigtige allierede til at give elegance til din figur. Stilethæle, firkantede hæle eller kileåler, der er noget for enhver smag. Hvis du aldrig har brugt pumps, skal du undgå at gå direkte i stilethæle, der er for høje: Vælg en tykkere hæl, men ikke for høj. Jo tyndere hælen er, jo mere slank bliver din figur.

Tilpas dine pumper til dine outfits og din livsstil. Takket være billige pumper, vil du være i stand til at lave en samling af forskellige sko til at have hæle til alle omstændigheder. For ikke at virke akavet, hvis du tager pumper på for første gang, gør det derhjemme! Træn dig selv regelmæssigt i at gå med det, og lidt efter lidt vil du finde det meget naturligt. Bemærk, at der også er silikonehæl, der kan glides inde i skoen for at få endnu mere højde. Således vil du have en slank og elegant silhuet, efter al diskretion..

grøn stribet skjorte, kvinde med brunt hår, blonde højdepunkter

Vælg pumper i samme farve som dine strømper

Ved at vælge pumper, der smelter ind i bunden af ​​dit outfit, giver du ægte flydende og kontinuitet til det øje, der ser dig. Når du opretter pauser i udseendet, henledes opmærksomheden på proportionerne. Så det er mere effektivt at slette disse forskelle og forsøge at bevare enhed. Vi beder dig ikke om at vælge orange pumps til dine orange bukser! Spil på enkelhed ved at gå efter sorte, grå eller blå pumps og par dem med strømper i samme nuance.

Brug dine sorte pumps med sorte bukser eller uigennemsigtige strømpebukser. Og hvis du er iført en nederdel eller kjole uden strømpebukser, skal du matche dine pumper til din hudtone. Den nøgne stil er helt sød. Det er en meget enkel løsning at give elegance til din figur. Du kan også lege med lange flare bukser, som vil skjule dine sko. Det er perfekt til at give dine ben en følelse af længde. Mange kvinder bruger dette lille trick til at bedrage udseende.

Forlæng din figur ved at justere størrelsen

Har du korte ben? De vil fremhæve følelsen af ​​en kompakt silhuet. Så snyd lidt og gå efter bukser eller shorts med høj talje! Dette er den trendy stil, så hop på chancen for at skabe en trompe-l’oeil-effekt. Hvis du ikke har disse grundlæggende ting i din garderobe, kan du bare vælge en lige nederdel. Det er også en god måde at vise din talje frem, hvis den er markeret, et træk ved din figur. Vi kan også lide små kvinder, der har smukke former, så tøv ikke med at antage dem !

Vær opmærksom på de detaljer, der gør forskellen

Vandrette striber bør undgås, hvis du har en mere kompakt silhuet. Hvis du vil bære en lille marineblå sweater eller en stribet t-shirt, er det tilrådeligt at bryde rytmen med en almindelig jakke eller en lynlåslæderjakke. På den anden side går du efter de lodrette striber. De vil opmuntre øjet til at følge linjerne og dermed give indtryk af en slank silhuet. Så vælg en kjole med lodrette striber trykt over stoffet, eller simpelthen i små strejf med shorts eller en jakke. Vi glemmer også XXL -mønstrene, de giver et indtryk af tyngde i en feminin silhuet.

Brug dinglende tilbehør

For at fremhæve følelsen af ​​storhed er det muligt at lege lidt med valg af tilbehør. Vælg en lang halskæde, dinglende øreringe eller en taske, der skal bæres under armen. Undgå skuldertasker, da de understreger hofterne og komprimerer figuren. Forbud også obi -bælter, der skærer silhuetten og i stedet favoriserer et lille tyndt og fornem bælte.

to kvinde shopping, kvinde med et lyserødt reb, hvid denim og hvid trøje

Vælg mørke farver

Dette er en af ​​hemmelighederne ved at skabe en slank figur! Vi foretrækker mørkere farver, der har en tendens til mindre at markere de små figurer. Vi beder dig heller ikke om at være i sørgetøj! Spil med nuancer af blå, grå, mørkerød. Hvid har en tendens til at vokse sig større og derfor gøre din figur mere kompakt. På samme måde er funklende farver misundelige, men de er mindre fordelagtige for små størrelser. Dette er endnu mere sandt, hvis du vælger en pink top med sorte bukser: du skaber en kontrast, der ikke er det bedste aktiv for en lille silhuet. Om vinteren, tøv ikke med at have mørke, uigennemsigtige strømpebukser på.

hvordan du strækker din figur ideer og praktiske tips

Frisør kan spille !

Hvis du er lille og har fladt hår, forstærker du indtrykket af, at din figur er fyldig. Så gør som de internationale stjerner! Spil på lydstyrken på dit hoved for at få et par centimeter. Vi tænker især på boller, høje haler eller krøller. Det er vigtigt at skabe et bestemt volumen for at give indtryk af, at du er lidt højere end i virkeligheden.

Der er et stort antal tutorials på internettet for at forklare de forskellige stadier for at opnå disse frisurer. De er perfekt detaljerede for at give dig et par centimeter mere! Hav det sjovt med at ændre din frisure regelmæssigt for at spille på højden. Derudover vil du med en smuk frisure bringe et ekstra strejf af finpudsning til dit look..