Forkæl dig selv med Box Evidence til oktober!

Den solrige oktober måned skal ikke få os til at glemme, at vi skal passe på vores kroppe! Og for at gøre det, ærer October Evidence -boksen arganolie. Ideel til at give næring til huden og få håret til at skinne, det findes i produkterne fra økologisk skønhedskasse i denne måned.

Kvalitetsprodukter til at føle sig smukke

October Evidence Box inviterer dig til at opdage Argapause -masken. Præsenteret i en 50 ml beholder, er dette en enestående behandling med en cremet konsistens. Det er højt anset for dets evne til at nære epidermis og beskytte din hud med en barriere mod ydre aggressioner. Påfør det bare en gang om ugen for at genvinde glødende, blød hud. Den indeholder arganolie, en kraftfuld antioxidantkomponent, der hjælper med at bremse hudens ældning.

Vi anvender også Haircare beskyttende detangling conditioner. Det anbefales til en stærkere hårfibre og stor fleksibilitet i håret. Det reducerer den statiske elektricitetseffekt og består af organiske vegetabilske olier (argan, kokos, baobab, argan, shea) og planteekstrakter af limeblomst, der styrker håret.

Oktober bevisboks, organisk komedie, naturlige produkter, skønhedsbehandling

At glide ned i din taske

Evidence -boksen er også produkter, som du tager med dig! Denne måned finder du en cremet mini balsam Clémence & Vivien. Det bruges til at fugte tør hud, til at lindre sprukne læber eller til at nære enderne af hendes hår. Let at bruge, du tager præcis det, du har brug for. De produkter, der sammensætter det, er alle fra økologisk og fair trade -landbrug. Du vil falde for dens lækre og suave duft.

Vil du snack? Lidt pumpet op? Tegn fra posen tørret mango i din Oktober Evidence -boks. Frugterne tørres ved lav temperatur for at sikre mangoens naturlige smag og for at bevare næringsstoffer og vitaminer. Du vil nyde !

foto-mango-frugt-hånd-træ-grøn

Respekt for miljøet og din krop

Bevisboksen er meget bekymret for dig. De udvalgte produkter er alle fremstillet af økologiske mærker. Ingen risiko for din hud, og du tager dig af naturen samtidig med din krop. Alle produkterne præsenteres i en illustreret æske eller en smuk pose, og vi tilføjer et par små godbidder eller gourmetprodukter.

Du kan abonnere på at modtage din boks hver måned derhjemme og teste masser af nye produkter. Og hvis du har lyst til en æske fra tid til anden, er det muligt at modtage den uden abonnement. Og for ekstraordinære gaver kan du vælge en æske til mænd eller til mødre. Det er også muligt at sammensætte en skræddersyet æske eller tilbyde et gavekort til ferien eller helt sikkert at behage !

hvad er den bedste gave til at overraske dine kære

overraskelse til bedste ven, piger med røde læber, blomster i håret

Det er tid til at passe på dig selv eller hvem der vil! October Evidence-boksen er perfekt til et øjeblik med afslapning og velvære inden vinteren, som uundgåeligt vil ende med at ankomme !