Den skræddersyede revolution 2.0

I et samfund, der har været afhængig af standardisering i årtier, har tilegnelsen af ​​individet og hans kriterier imidlertid haft en tendens til at vinde frem for nylig. Af primært økonomiske og derefter sociologiske årsager har standardisering etableret sig som et benchmark på mange forbrugsområder efter industrielle strategier, hvis hovedmotiv er omkostningsbesparelser, lige fra fremstilling til distribution. Robotisering, der fortsætter fremskridt på fabrikker, opfylder specifikationerne for mange store økonomiske aktører, og illustrerer samtidig en længe planlagt forsvinden af ​​personalisering af behov. Mode, uanset om det drejer sig om tøj, dekoration eller endda livsstil, har været dikteret af masseindustrien siden den industrielle revolutions æra, synonymt med en forværret ligegyldighed. Selvom det at være som en nabo især påvirker de unge generationer, der er udsat for et kollektivt socialt pres, og hvis indflydelse fra nye personligheder hjælper med at fremme, er behovet for originalitet stadig mere presserende, men nogle gange fører det til paradokset med en sondring. Som viser sig at være standard som det breder sig. I dette hav af strømme, hvor alle veje fører til Rom, Lissabon eller Berlin, fremstår skræddersyet som et oprør og et behov og ikke længere som et indfald.

Custom lavede sin revolution

Skreddersydde etablerer sig nu som et nyt element i den globale økonomi

Skræddersyet, længe betragtet som en utilgængelig luksus, har også taget demokratiseringens vej takket være folkelig efterspørgsel tilbøjelig til ikke længere at følge massernes diktater. Ferie, møbler og i dag tøj, tilbuddet skiller sig ud for at tilfredsstille en kundekreds, der både er krævende med hensyn til resultater og kvalitetsmæssigt. Servicesektorens fremskridt har været i stand til at tage toget i gang og finde de passende løsninger for at levere en service, der hidtil er indlejret, og som nu reagerer på sociologiske ændringer. Således har reduktionen af ​​boligarealet i store byer oplevet, at der er opstået et behov for møbler til millimeter, hvilket med tiden har givet adgang til designverdenen, der engang også var forbeholdt et mindretal. Tid, en sjælden ressource i vores nuværende civilisationer, former også måden at håndtere den på for at udnytte dens potentiale fuldt ud. Turistvirksomheder har forstået dette og stræber nu efter at tilbyde nøglefærdige produkter, hvor faktoren prioriteres.

Skræddersyet til at skille sig ud

Skræddersyede tjenester udvikler sig i modsætning til masseforbrug

I denne diversificering af det personlige tilbud forbliver tøj hovedelementet, når vi tænker på skræddersyet. Fordi hvis der er en underliggende revolution med hensyn til forbrug, er tekstiler hovedmotoren. Som vi ved, er æraen for billig hurtig mode på tilbagegang, med understøttende tal, til fordel for nye vaner, der sætter kvalitet foran kvantitet. Mindre, men bedre, uanset produktet. Overskrift, herredragten. Selvom det ikke længere er en standard med hensyn til herremode, bevarer det ikke desto mindre sin særlige aura, især når det deltager i en lige så speciel situation. Bryllupper, begravelser, interviews, ceremoni, herredragten markerer bæreren, om end kun en gang, lige så meget som øjeblikket. Ligesom brudekjolen skal dragten eller smoking være klar til opgaven, og dertil er skræddersyet kvalitetsmæssigt uovertruffen. Når den var forbeholdt en elite, har den personlige skræddersyede dragt nu en tendens til at blive mere tilgængelig og tilbyde sig selv til et bredere publikum takket være indsatsen fra visse huse som Atelier NA, der forsøger at realisere ideen om, at den justerede elegance ikke bør være. ikke forblevet i en tilstand af urørlig drøm for de fleste mænd.

skræddersyede dragter, en luksus nu tilgængelig

det skræddersyede kostume revolutionerer online takket være et 3D-måleværktøj

Ligesom du nu reserverer din weekend eller sammensætter din egen parfumeflaske eller sin flaske vin, i dag har vi råd til den rigtige dragt gennem netværk af specialiserede kvalitetsskræddere, hjulpet af fremkomsten af ​​avancerede teknologiske værktøjer. Således finder vi nu algoritmer til scanning af 3D -målinger for at etablere dragten ideelt skåret og tilpasset alles morfologi og dermed projicere sig ind i, hvad der vil blive deres anden hud i et par timer..

En virtuel personlig skrædder

Det er nu muligt at få et skræddersyet jakkesæt skræddersyet på internettet takket være nye 3D-værktøjer