2021: vi vælger den minimalistiske skønhedsrutine!

Minimalisme dukkede op for et par år siden og overtager nu kosmetikverdenen. Han kæmper for en økologisk og økonomisk livsstil ved at vælge naturlige skønhedsbehandlinger og nul spild. Oversigt over princippet for denne nye modetrend og dens fordele.

Minimalisme i en nøddeskal

Ved simpel definition refererer minimalisme til en livsstil, der indebærer at slippe af med det forgæves for at fokusere på de reelle behov. Inden for kosmetik, det tilskynder til at forbruge mindre, men bedre. Dets mål er at vedtage en enklere skønhedsrutine, der respekterer naturen.

Den minimalistiske livsstil er god for miljøet såvel som godt for dit helbred. Det begrænser udgifterne så meget som muligt for at undgå spild og bevare naturressourcer. Dette er hans hovedmål.

små gennemsigtige glasvaser grønne planter i vandet

Minimalisme i kosmetik

En livsstil for nogle, et handlingsforløb for andre, minimalisme er stigende. Det trænger ind i dit badeværelse for at friste dig til dig selv slippe af med overflødig kosmetik og kun for at beholde de produkter, der virkelig er nyttige: økologisk shampoo, renseolie, ansigtscreme, deodorantbalsam osv., altid sammensat af100% naturlige økologiske ingredienser og være en del af en maksimal nul -affaldsrutine.

Minimalisme findes i to forskellige former: udgiftsgrænser (ingen køb) og rimeligt forbrug af kosmetiske produkter.

økologisk sæbe, hvordan man vælger den rigtige sæbe

Nej køb

At købe vanvid til skønhedsprodukter er et reelt problem for miljøet (affald og forurening fra emballage), men også for pengepungen. Det er for at handle mod dette forbrugersamfund, at minimalismens tilhængere har skabt deres protestbevægelse. Deres mål er at strømline indkøb ved kun at købe det, der er strengt nødvendigt.

Minimalisme er derfor en god måde at spare penge på. Det består i at vælge multifunktionel kosmetik, som forhindrer forbrugerne i at købe produkter med samme handling.

hvordan man sparer penge

Ansvarligt forbrug af kosmetik

Som nævnt er minimalisme også en økologisk tilgang, der har til formål at forbruge kosmetiske produkter på en ansvarlig måde. Med andre ord, disse produkter skal fremstilles og bruges med respekt for naturen. De må heller ikke indeholde elementer, der er skadelige for menneskers sundhed.

Ud over disse betingelser kræver minimalisme også, at forbrugerne vælger økologiske og naturlige produkter. Du bør vide, at de fleste konventionelle kosmetik har negative virkninger på huden og sundheden.

Solid shampoo: et godt eksempel på minimalisme

De miljømæssige fordele ved fast kosmetik er veletablerede. Pakket ind bionedbrydelige papkasser eller genbrugspapir, de undgår forurening og bevarer naturen. Dette er tilfældet med fast shampoo. Dette produkt er ikke kun økologisk, men det har også fordelen ved at være naturligt og gavnligt for sundheden.

Selvom det ikke er flydende, leverer dette produkt samme beskyttelse og blødhed som en klassisk shampoo. Det tilbyder et cremet skum, som gør det muligt at rense og nære håret i dybden. Brug af en solid shampoo forhindrer dig også i at fylde dit badeværelse med forskellige serier af identiske produkter..

beige økologisk sæbe, hvordan du vælger din sæbe