Vans x CDG: La Lampin gennemgået af undermærket COMME des GARÇONS

Vans og det japanske mærke COMME des GARÇONS er nu vant til samarbejde, med en allerede omfattende liste over limited-edition sko, der er blevet stilet om af Rei Kawakubo og hans team. For at fejre dette varige partnerskab går det californiske mærke nu sammen med lillesøsteren til det japanske mærke, der blev oprettet i 2018, den såkaldte CDG, til en Vans x CDG-kapsel.

Vans x CDG “Lampin” sneaker

Det nye Vans x CDG -samarbejde præsenterer

Efter at COMME des GARÇONS har angrebet Vans Authentic ved flere lejligheder, blandt andet, overtager dets CDG-undermærke denne gang Vans Lampin, en model, der aldrig før er gået i hænderne på gruppen. Denne begrænsede CDG x Vans Lampin -version, naturligvis baseret på den sort -hvide kombination, er derfor afhængig af en vis ædruelighed med hensyn til farver, samtidig med at den er genkendelig på tusinde steder takket være alverdens tilstedeværelse af mærkets “CDG” -logo, uendeligt tryk på toppen og siderne af skoen. Et grafisk præg, der allerede blev fundet på Authentic af Vans x COMME des GARÇONS, præsenteret i 2018. Resten af ​​overdelen inklusive cirkelbuen, der er typisk for Lampin -modellen, er klædt i sort. Skoen har hvide snørebånd, lige så pletfri som den traditionelle gummisål af det amerikanske skate -mærke..

Sort og hvid til denne Lampin -version Vans x CDG

Et par Vans Lampin inkluderet i den nye CDG x Vans 2019 collab

Denne Vans x CDG-kollektion, der bæres af COMME des GARÇONS designer og designer, Rei Kawakubo, har ikke kun et par Lampin Vans, men tilbyder også en duo med sweatshirts med hætte og langærmede trøjer designet til muligheden. Fås i sort eller hvid som traditionen for mærket, hættetrøjer og trøjer er markeret henholdsvis på ryggen og på forsiden af ​​de tre bogstaver CDG, pyntet med et “2020” trykt med guldbogstaver.

Undermærket CDG foreviger det nu historiske partnerskab mellem Vans og COMME des GARÇONS

Vans og CDG COMME des GARçONS går sammen om et 2019 -samarbejde med et par Vans Lampin

Alle emner i den nye Vans x CDG 2019 kapsel vil være tilgængelige fra den 11. december, på CDG -webstedet, cdgcdgcdg.com. Priserne er endnu ikke oplyst.

Vans Lampin og sweatshirts fra CDG og Vans fås den 11. december

Ca collab Vans CDG 2019 præsenterer et par Lampin og sorte og hvide sweatshirts, der fås den 11. december

Find alle nyhederne i vores kategori Mode & Livsstil og på vores officiel Twitter -konto.