Skuespillerinde Lashana Lynch kunne bære kostume fra 007

Siden Daniel Craig annoncerede, at han ville returnere sit forklæde som sin majestæts hemmelige agent, har verden spekuleret på, hvem der vil efterfølge ham i de fremtidige eventyr i 007. En tid fremskreden som briternes værdige efterfølger, har hans landsmand Idris Elba siden givet udtryk for hans afslag på at spille spion, motiveret af de negative reaktioner præget af racisme, skuespilleren af ​​ghanesisk oprindelse måtte møde. Hvis disse spørgsmål hidtil har fokuseret på følgerne af Daniel Craig, ser det ud til, at hans udskiftning er mere overhængende end forventet, ifølge en anonym kilde tæt på franchisen. Overgangen kunne faktisk finde sted så tidligt som Bond 25 -afsnittet, der i øjeblikket bliver filmet på Jamaica, Italien og England. Ifølge rapporter, der citeres af Mail on Sunday, forventes 007’s kostume at være iført af den sorte engelske skuespillerinde Lashana Lynch. En måde at reagere på alle de konservative, der nægtede at se rollen som den britiske spion spillet af en farvefigur eller en kvinde.

Lashana Lynch satte sig til at iføre sig 007’s kostume i den kommende James Bond -episode, Bond 25

Lashana Lynch skal spille hovedrollen som Agent 007 i den kommende Bond 25 -film

Hvis denne meddelelse viser sig at være afgørende for alle fans af 007, ville denne overgang på forhånd kun være knyttet til Bond 25 -scenariet. Faktisk ønsker den pågældende manuskriptforfatter James Bond, spillet af Daniel Craig, at have besluttet at tage sin pensionering i Jamaica, før Agent M, direktør for MI6 og spillet af Ralph Fiennes, kalder ham tilbage for at genoptage tjenesten for at redde verden som sædvanlig. Det var da Lashana Lynch ville træde til. “Der er en afgørende scene i starten af ​​filmen, når M beder 007 om at komme ind i rummet (…) når alle forventer at se Daniel Craig, er det Lashana Lynch, der dukker op”.

Lashana Lynch skulle få nummeret 007, efter at den hemmelige agent går på pension

Kilde udgivet af Mail On Sunday, skuespillerinden Lashana Lynch skulle erstatte James Bond som 007

Baseret på en idé fra manuskriptforfatter Phoebe Waller-Bridge, forfatter blandt andre i Killing Eve-serien og kaldet til at modernisere franchisebilledet, ville Daniel Craig derfor beholde sin rolle som James Bond, men ville afstå sit registreringsnummer 007 til sit nye en. kollega. En rekrut, som han selvfølgelig hurtigt vil forsøge at charme: ”Selvfølgelig er Bond tiltrukket af den nye kvinde 007 og vil prøve sine sædvanlige forførelsesteknikker. Uden succes, i hvert fald først. “

Til stede ved støbningen skulle rollen som Lashana Lynch imidlertid være vigtigere end forventet

Lashana Lynch kunne være den næste agent 007, efter James Bond blev pensioneret som Daniel Craig i Bond 25

Phoebe Waller-Bridge og Lashana Lynchs deltagelse bringer James Bond ind i en ny æra. “Selvom den forbliver tro mod det, vi alle forventer af en James Bond -film, er den en del af moderniteten og er rettet mod nye generationer (…) midt i jagter og spektakulære kampe, den skal lære at klare sig efter #MeToo”.

Bond 25 kommer på skærmen næste år med Rami Malek og formodentlig Christoph Waltz.

“… Midt i jagterne og spektakulære kampe skal han (James Bond) lære at håndtere #MeToo -indlægget”

Indtastningen af ​​Lashana Lynch som Agent 007 er en del af manuskriptet skrevet af Phoebe Waller-Bridge