Prinsens posthume album “Originals” ankommer 7. juni med 14 uudgivne numre

Gennem sine fire årtier med karriere, der har taget ham til tops og placeret ham i rangen som popmester, har Prince gjort indtryk med sine kulttitler. Altruistisk har han også underskrevet et par hits til andre kunstnere, såsom Nothing Compares 2 U for Sinéad O’Connor eller The Glamorous Life for Sheila E. Et værk i skyggerne, der nu afsløres på det posthume album “Originals”.

Fire år efter stjernens død annoncerer The Prince Estate det kommende album “Originals” den 7. juni

Warner Bros og The Prince Estate annoncerer kommende posthume albumoriginaler, der udkommer 7. juni

Dette kompositionsværk til tjeneste for forskellige sangere er ved at blive fejret med udgivelsen af ​​et posthumt album med titlen “Originals” fire år efter hans død. Denne opus, der samler 15 numre, hvoraf 14 ikke er udgivet, består af eksklusive optagelser af stykker underskrevet af Prince, og som efterfølgende nød succes i munden på andre sangere..

“Originals” koncentrerer upublicerede optagelser af Prince lavet til forskellige kunstnere

Albummet Originals samler forskellige studieindspilninger af Prince, der blev lavet, mens de komponerede numre til forskellige kunstnere

Opus er et udvalg af remasterede numre og demoer, udarbejdet af Jay-Z og Troy Carter til Warner Bros.-produktioner. De fleste af dem kommer fra 1980’erne, et produktivt årti for Prince, der producerede ikke mindre end ni albums og en lang række sange til Vanity 6, Apollonia 6 eller Jill Jones. Produceret i form af demoer i starten, så en stor del af sangene komponeret af Prince meget lidt retouchering af kunstnerne i deres sidste version, et bevis på, om det var nødvendigt for det strålende talent fra tolken til Purple Rain.

Prince havde komponeret nummeret “The Glamorous Life” til Sheila E

live foto af Prince og Sheila E, der havde arbejdet sammen for nummeret The Glamorous Life

Tilgængelig fra 7. juni, vil Originals i første omgang kun blive sendt i 14 dage på den betalte streamingplatform Tidal, der ejes af Jay-Z. “For at dele Prince’s musik med sine fans, som han ønsker, vil albummet være tilgængeligt til streaming i høj kvalitet via Tidal -abonnementstjenesten. Prince -fans vil være i stand til at lytte til hans musik på enhver måde, han vil, “kommenterede The Prince Estate, det firma, der er ansvarligt for at forvalte sangerens arv og rettigheder. Efter denne frist udbydes albummet den 21. juni på andre download- og streamingplatforme samt på cd, derefter på vinyl fra 19. juli..

“Originals”, tilgængelig 7. juni udelukkende på Tidal

Originalt album, der er udarbejdet af Jay-Z, udgives udelukkende på Tidal-platformen i 14 dage