Oplev den længe ventede Nigo x Louis Vuitton LV² -samling

Efter meddelelsen om dens ankomst sidst i fjor afslører den meget forventede Nigo x Louis Vuitton -kollektion endelig sine hemmeligheder forud for den forestående officielle udgivelse. Nigo x Virgil Abloh LV² -kapslen er baseret på venskabet mellem de to skabere og kombinerer stilarter under ledelse af LV, mellem afslappet og formelt.

Nigo x Louis Vuitton -kapslen afslører sig selv

den længe ventede Nigo x Louis Vuitton LV2 -kollektion afsløres endelig officielt

Opdag de velbevarede hemmeligheder i Nigo x Louis Vuitton LV²-samlingen

Ved at fokusere på det franske luksusmærkes verden har Nigo på sin egen måde genbesøgt en lang række Vuitton-kataloger, lige fra brugsklare til lædervarer, spydspidsen for LV-huset. Drop 1 i Nigo x Louis Vuitton -kollektionen består hovedsageligt af denim og består af nøglestykker, såsom en jakke og buksesæt, der fås i to farver, blå og grå, og markeret med tern og det emblematiske monogram af mærket . patchwork. Et look afsluttet med en skjorteduo med lignende mønstre, men i en mørkere blå og sort nuance, samt en bob som tilbehør.

En Nigo x Virgil Abloh LV² -samling dikteret af designerduoens respektive universer

Nigo x Virgil Abloh LV² -kollektionen afslører endelig alle sine hemmeligheder

Nigo x Virgil Abloh LV²: vintage casual i en fløjlshandske

Efter en mere formel retning tilbyder Nigo x Louis Vuitton -kapslen også en grå dragt bestående af bukser og en blazer. Grå i farven og lavet af små tjek, sættet er markeret med LV² -broderi i bunden af ​​jakken og i hele bukserne. Tøj afsluttet med et sort plaid slips og en hvid skjorte, broderet på bagsiden med navnet på mærket, samt endnu en gråtonet skjorte. Et andet kostume med store grå og sorte tjek er også en del af spillet..

Grå jakkesæt og broderi til den formelle del af Nigo x Louis Vuitton LV² -kataloget

Nigo x Louis Vuitton LV² -kollektionen afslører sit katalog mellem afslappet og formel dragt

Når vi vender tilbage til den afslappede stil, som duoen normalt prioriterer, tilbyder Nigo x Virgil Abloh LV² en grå Louis Vuitton² trykt sweatshirt på brystet og logo på bagsiden samt en sort hættetrøje med omvendt print. LV² på brystet, Louis Vuitton² midt på ryggen.

Sweatshirts for at blive i Nigos afslappede ånd

Nigo stjæler Louis Vuitton LV2 -kollektionen og alle sine afslappede og formelle overraskelser

På tilbehørssiden finder vi derfor denim -boben, der matcher denim -sættet, samt et par solbriller, en LV Made -indgraveret vedhæng, samt en anden i rhinsten med navnet på mærket, et ur, derefter et tern læderbælte. For lædervarer finder vi rejsetasken i den traditionelle LV -farve ved hjælp af kollektionens mønstre. Sidstnævnte ledsages af LV Made duck, en reference til Nigos Human Made abe. Det samme gælder en rygsæk og to skuldertasker.

Lædervarer er ingen undtagelse fra Nigo x Virgil Abloh LV² -kollektionen

Opdag lædervarerne fra Louis Vuitton LV2 -kollektionen designet af Nigo

Endelig glemmer Nigo x Louis Vuitton LV² ikke skoene. Et par sorte derbysko mærket med sølv på enderne samt et par mocassiner, især tilgængelig i en monogramversion.

Louis Vuitton x Nigo x Virgil Abloh LV² kapsel vil være tilgængelig fra 26. juni i mærkeets butikker.

Nigo x Louis Vuitton LV², sko, der fuldender looket

Derby sko og mokasiner til den nye Louis Vuitton Nigo LV2 kollektion