Og privilegiet ved at være vært for Oscars går til … ingen!

Med Kevin Hart ude af Oscar -programkonkurrencen tøvede ‘Fiji Water Girl’ ikke med at spøge med, at hun med glæde ville erstatte ham..

Beklager at skuffe dig !

Hvem er vært for Oscars? Dagens spørgsmål !

hvem vil være vært for Oscars, den anden ceremoni i historien, der ikke vil have en præsentant

For anden gang i sin historie vil prisoverrækkelsen være uden vært. I stedet vil Academy of Cinema Arts and Sciences, der uddeler de pågældende priser, vælge forskellige berømtheder til at præsentere hvert af segmenterne af aftenen..

Beslutningen kom, efter at Kevin Heart vandt og derefter mistede privilegiet at være vært for Oscars i sidste måned, alt sammen på mindre end 26 timer, da homofobe tweets fra 2010 og 2011 dukkede op igen..

Kevin Hart -kontroversen – Oscarsbegivenheden allerede før ceremonien

kevin hart ud af oscars præsentatorkonkurrence, oscars uden vært i år

Skuespillerinde og tidligere Oscar -vært Ellen Degeneres havde Hart på sit show og tiggede ham om at genoverveje sin beslutning og sagde, at Akademiet også ville have ham. Men som Variety meddelte, sagde han “nej”.

Kevin Hart har officielt nægtet at omvende sin beslutning

Oscar -ceremonien uden vært, kevin hart nægter at omvende sin beslutning om ellen degeneres -showet

Dette efterlader akademiet i frygtelige trængsler. Hun omfavner konsekvenserne af denne pludselige og overraskende forandring og er tvunget til at lave en liste over topkendisser, der er villige til at deltage i sidste øjeblik. Desuden skaber koordineringen af ​​skemaer med den tid, der er afsat til øvelser, en delikat situation..

Sidste gang Oscars gik uden vært, var i 1989. Monologens åbning blev erstattet af en større musikalsk forestilling og en berygtet version af Rob Lowes “Proud Mary”. Det er ikke første gang, at animationsansvaret er delt mellem flere berømtheder..

Oscar -uddelingen i 2019 – den anden ceremoni i historien, der ikke bliver vært

Oscars 2019 uden vært, Oscarsceremoni, priserne uddeles uden en officiel præsentant

Den positive kendsgerning, der følger, er, at ceremonien sandsynligvis vil være meget kortere, hvilket kan tiltrække et meget større publikum end den populære nye (og nu sent) Oscar -vinder. Sidste år slog showet en ny rekord med lavere seertal end nogensinde før.

Med eller uden vært kan vi ikke vente med at se, hvem der bliver belønnet

hvem bliver de store vindere af Oscars 2019, en ceremoni, der forbliver uden vært