Nike x MMW Series 003, den nye udendørs collab fra Matthew Williams

Nike og den engelske designer Matthew Williams, direktør for ALYX -mærket, gentager deres samarbejde for tredje gang og forbereder lanceringen af ​​Nike x MMW Series 003 -kapslen i december. Denne træningskollektion er orienteret udendørs og samler en række tøjsport sko samt et par Joyride CC3 Setter sneakers, restyled til lejligheden og klædt i sort til den ene og hvid med sølv accenter til den anden. ”Hver person udtrykker sin egen stilstil på forskellige måder. Det er det, jeg elsker ved tøj generelt, uanset om det er mode eller sportstøj. Jeg finder, at der er så mange atleter, der har en utrolig og inspirerende stilstilgang, «siger den 48-årige DA fra Mancun.

Nike x MMW Series 003: collab er tilbage

Samarbejdet mellem Matthew Williams og komma -mærket vender tilbage med Nike x MMW Series 003 kapsel

På herresiden består denne nye Nike x MMW version 3.0 kapsel af en overdimensioneret sort pufferjakke med flere lommer samt en sherpajakke og en anden regnfrakke, designet til at sikre hans træning i al slags vejr. ”For mig er det meget vigtigt at være udenfor. Frisk luft og sollys er to af de mest afgørende elementer for menneskers sundhed og velvære, ”siger Matthew Williams. På den lave side tilbyder kollektionen konvertible legging shorts. Samarbejdet glemmer ikke kvinderne, med stretchbukser og en sportsbustier. Hvad angår tilbehør, undertøj til mænd og kvinder samt den ikoniske Chest Rig taske-sele fra ALYX, toppet med Nike komma, allestedsnærværende på alle varer.

Nike x MMW Series 003, en kollektion designet til udendørs brug

Nike x MMW Series 003, samarbejdet signeret Matthew Williams vender tilbage for tredje gang

Nike x MMW Series 003 -kollektionen understreger farverne sort og rød og har også en specialudgave af Joyride CC3 Setter -skoen. Gennemgået af Matthew Williams tager sneakers en sort kjole på med andre reflekterende paneler – hvid og sølv, dekoreret med røde accenter i stil med Air Max 97 Silver Bullet. Denne nye Nike x MMW Series 003 -kollektion vil være tilgængelig på verdensplan fra den 5. december på mærkets websted ved komma.

Matthew Williams besøger ALYX Chest Rig tasken igen

Nike og Matthew Williams præsenterer deres tredje Nike x MMW Series 003 udendørs sportstøj-orienterede samarbejde

Joyride CC3 Setter version Nike x MMW

Nike x MMW Series 003, tredje samarbejde mellem Nike og Matthew Williams af mærket ALYX tilbyder to specielle versioner af Joyride CC3 Setter

Find alle de nyeste sneakers, streetwear og mere i vores kategori Mode & Livsstil og på vores officiel Twitter -konto.