Nike afslører nye funktioner til Air Max Day 2020

Da den årlige Air Max Day nærmer sig, har Nike afsløret listen over modeller, der er specielt designet til arrangementet, som afholdes den 26. marts..

Som hvert år organiserer mærket med swoosh sin “Air Max Day” for at fejre jubilæumsdatoen for sin ikoniske Air Max One, der blev udgivet den 26. marts 1987, og som var oprindelsen til den nu meget populære luftsaga boble sneakers.

Opdag de nye produkter, der blev præsenteret af Nike til Air Max Day 2020

Nikes Air Max Day 2020 afslørede sine nye produkter

Air Max Day 2020: Nike fejrer 30 år med Air Max 90

Da dette år markerer 30 -årsdagen for Air Max 90, synes Nike at have fokuseret på modellen for at tilbyde en række originale og eksklusive variationer. Mens Nike i 2018 tilbød variationer af sin Air Max inspireret af vilde dyrs frakker, tilbyder mærket også en reference til den levende verden i år. Hoveddelen af ​​denne Air Max Day 2020 har Air Max 90 med titlen “Reverse Duck Camo” i virkeligheden karakteristika ved den første model af den slags, der blev lanceret i 2013. Vi finder farverne på khaki -camouflage, pyntet med strejf af sort og især rød livlig. Udtrykket Omvendt af denne 2020 -udgave refererer til inversionen af ​​sidstnævnte i forhold til den version, der blev lanceret for syv år siden nu..

Air Max 90 fejrer sit 30 -års jubilæum med “Reverse Duck Camo” -udgaven

Nike løfter sløret for Reverse Duck Camo -udgaven i 30 år med Air Max 90 og Air Max Day 2020

Som en del af de 30 år med AM90 har Nike valgt at tilbyde sin sneaker i forskellige metalliske finish. Simpelthen kaldet “Metallic Pack”, trioen er undertiden prydet med en sølvgrå stang, nogle gange med en gylden finhed og endelig en tredje lyserød kjole, også metallisk.

En trio af AM90’er med metalliske finish til 2020 Air Max Day

Til AM -dagen afslører Nike en trio Metallic -finish til sin Air Max 90

Hvad er nyt for Air Max Day 2020 ?

En anden model præsenteret i anledning af Air Max Day 2020, Air Max 2090. Ny i Nike -kataloget, denne sneaker med fine linjer og vagt minder om en fodboldsko, fås her i tre forskellige farver. Mens førstnævnte er prydet med et konglomerat af åg, der blander forskellige gråtoner med accent med røde og blå noter, har sidstnævnte en lys, lys rød overdel. Endelig bruger den tredje den tidligere nævnte røde for at stå i kontrast med den helt sorte tøfler, der dækker den camouflage, der er til stede på sparket..

Alle disse seks modeller designet til Air Max Day 2020 tilbydes den Nike SNKRS, næste marts 26.

Den nye Air Max 2090 får sin debut

Den nye Air Max 2090 blev afsløret i anledning af 2020 -udgaven af ​​Air Max -dagen