Musclor and the Masters of the Universe vender snart tilbage til Netflix

Netflix og instruktør Kevin Smith har netop annonceret, at de vil genoplive Musclor, universets stærkeste mand, kult -tegneseriefigur i 80’erne. Først blev et simpelt plastiklegetøj, der blev skabt af Mattel -virksomheden, Musclor og Masters of the Universe senere tilpasset til en tegneserie i 1983 af Lou Scheimer. Den populære dille var på stævnet, det gav i 1987 anledning til en tilpasning af superhelten i biografen med den svenske skuespiller Dolph Lundgren, kendt for sit optræden i Rocky IV, i hovedrollen som den muskuløse blondine, der kæmpede mod den skurkagtige Skeletor . En grædende kommerciel fiasko ved udgivelsen, som dog vil tjene filmen til en særlig plads i hjertet af fans af Z -serier.

Musclor and the Masters of the Universe kommer snart til planeten Netflix

Netflix til at sende en genstart af Mattel Musclor og Masters of the Universe -animationsfilmen instrueret af Kevin Smith i den nærmeste fremtid

Mens Netflix lige har lanceret endnu en serie af tiden, She-Ra og prinsesserne ved magten, også fra “Masters of the Universe” -franchisen, får vi derfor at vide, at streamingplatformen ikke tæller s ‘stop på en så god måde og forudse Musclors tilbagevenden til glæde for dem, der er nostalgiske over Mattel -universets guldalder og andre vintageproduktioner.

Musclor and the Masters of the Universe reboot vil blive instrueret og co-skrevet af Kevin Smith

80'ernes tegneserie Musclor and the Masters of the Universe genstartes af Kevin Smith til Netflix

Det planlagte miniserieprogram blev annonceret på Power-Con af Kevin Smith, der vil tage tøjlerne inden for instruktion og skrivning sammen med manuskriptforfatterne Eric Carrasco og Tim Sheridan. “Jeg er uendeligt taknemmelig over for Mattel TV og Netflix for at dele Grayskulls hemmeligheder og hele deres univers med mig,” sagde skaberen af ​​View Askewniverse, der selv var fan af den originale tegnefilm. Kaldet Master of the Universe Revelation, og denne genstart forventes at opfange nogle uløste historier fra det originale program. “Dette er historien om universets mestre, som du drømte om at se som barn,” tilføjede Smith..

“Dette er historien om universets mestre, som du drømte om at se som barn” Kevin Smith

Cult 80s superhelt Musclor and the Masters of the Universe vender snart tilbage for at genstarte på Netflix

Baseret på den evige konflikt mellem Musclor, prinsen af ​​Eternia og den skurkagtige Skeletor, skulle serien kaste os tilbage i tegneseriens oprindelige univers, men en tilpasning nærmer sig det, vi finder i aktuelle japanske produktioner. Denne genstart, der lover en “episk historie, der kunne præsentere den ultimative kamp mellem Musclor og hans fjende Skeletor”, kan derfor være afslutningen på skænderiet, der har ophidset de to karakterer i mere end 35 år. Der er endnu ikke offentliggjort nogen udgivelsesdato for denne produktion af Mattel TV og Rob David.

Efter at tegnefilmen havde premiere i 1983, blev Musclor tilpasset til film i 1987, med Dolph Lundgren i hovedrollen

Tegneserien Musclor and the Masters of the Universe blev skabt af Mattel i 1983 og blev tilpasset til biograf i 1987 med Dolph Lundgren