Map of the Soul 7, BTS fjerde album er her

BTS vender tilbage for at storme hitlisterne med nyt album Map of the Soul 7

Den ubestridte leder af K-pop rundt om i verden i flere år, den koreanske gruppe BTS fortsætter med at dominere hitlisterne, uanset hvor den går og for at samle succeser og rekorder. Langt fra at være et flygtigt fænomen set i lyset af dets nuværende levetid, har boybandet netop udgivet sit fjerde album, “Map of the Soul 7” på fredag. En måde at fejre de syv leveår sammen på i den første sydkoreanske gruppe, der har etableret sig på de amerikanske hitlister, og som netop har annonceret en ny turné for i år.

BTS, KPop -gruppen, der erobrede verden

BTS kpop -gruppen udgav deres fjerde album fredag ​​den 21. februar

BTS – “Map of the Soul 7”: en succes annonceret

Hver af BTS alias Bangtan Sonyeondans albumudgivelser er en populær flodbølge, detronisere scoringen af ​​den foregående. Map of the Soul 7 er ingen undtagelse fra reglen og rangerer flere af dens sange blandt de mest lyttede til på streamingplatforme. Hvad mere er, dette nye album kan nu hævde at være det mest forudbestilte album i historien, med mere end 4 millioner eksemplarer solgt allerede før udgivelsen. Dagen før D-Day delte BTS et kort klip fra deres single “ON” udelukkende på den varme app TikTok og blev den første til at bankere på sociale medier til en titellancering. Sand succes, fans reagerede på gruppens opfordring til at lave deres egen dansevideo ved hjælp af den pågældende lyd. Mere end 33.000 klip blev derefter delt i de efterfølgende timer..

Kpop -gruppen fortsætter med at slå rekorder

hvor kan man købe kpop album?, det fjerde album af BTS Map of the Soul 7 tilgængeligt overalt

“ON”, fra albummet Map of the Soul: 7. Første nummer, der promoveres på TikTok

Albummet Map of the Soul 7, der er så navngivet med henvisning til antallet af års eksistens for gruppen oprettet i 2013 samt til de syv medlemmer, der komponerer det, blev udgivet denne fredag ​​på en synkroniseret måde rundt om i verden. Bestående af ikke mindre end 20 nye uudgivne numre med deltagelse af Sia eller Troye Sivan, beskrives opus af dets skabere Jungkook, J-Hope, RM, Jin, Suga, Jimin og V som en introspektion og et perspektiv på deres allerede ekstraordinære karriere. ”I 2013 lavede vi koncerter foran 300 eller 500 mennesker, nu fylder vi de største stadioner på vores ture. Alt er større og gladere ”erklærede et af bandmedlemmerne. En succeshistorie, der ikke altid er rosenrød, som Suga påpegede under en pressekonference udsendt på Youtube: “Vi var nogle gange fortabte og ikke sikre på os selv (…) Vi står over for vores vanskeligheder og sår, og vi bekæmper dem”.

Et album, der gør status over syv års succes

hvordan man bliver kpop idol? BTS Bandmedlemmer fortsætter succes med Maps Of The Soul Album: 7

Mellem succesen med Bong Joon Ho’s film Parasite og BTS, som instruktøren anser for at have en indflydelse 3.000 gange større end hans egen, er 2020 ved at blive endnu et velstående år for den sydkoreanske populærkultur..

BTS er tilbage på turné i år

Kpop -gruppen BTS udgav deres nye album Map Of The Soul: 7, det fjerde siden 2013