En stor overraskelse: Disney Plus – den nyeste streamingtjeneste

Disney annoncerer lanceringen af ​​en streamingtjeneste i 2019 under navnet Disney Plus. En nyhed, der glæder fansene, der dermed får adgang til et stort tilbud, til en pris a priori beskeden. Den nye platform præsenterer sine seneste shows og de store klassikere i Disney, Marvel, Pixar og Star Wars. Nogle originale serier er også på programmet.

På et streamingmarked, der allerede er godt leveret af Amazon Prime, HBO GO, Netflix og andre, vil Disney + kunne finde sin plads? Spørgsmålet stilles. Selvom Disney -film hidtil har været tilgængelige på Netflix -platformen, ser det ud til, at det ikke længere vil være tilfældet. Faktisk har de to virksomheder netop brudt deres streamingkontrakt. Sådan ville nylige Disney -film, såsom Coco og Vaiana, være forsvundet fra tilbuddet..

Har brugeren brug for endnu en feed -service? Disney Plus -tjenesten henvender sig især til familier med børn, der vil have fornøjelsen af ​​at finde mange Pixar- og Disney -aktiviteter. Die-hard Star Wars-fans bør også finde deres vej, for ikke at nævne Marvel-fans. Endelig forventes den nye platform at være billigere end nuværende konkurrenter og skulle give mange fordele til tidlige abonnenter..

Disney Plus forfører med et løfte om mange originale programmer, som tilhængerne af Star Wars, der vil have ret til prequel af Rogue One med Diego Luna. Fans af Marvel Universe vil have deres serier omkring Loki, spillet af Tom Hiddleston, samt en anden på Monsters, Inc. og mange andre populære helte, for unge og gamle. Mange flere overraskelser venter brugere af Disneys første streamingtjeneste.

 Disney Plus streamingtjeneste til at samle Pixar, Star Wars og Marvel i en pakke

Disney Plus -logoet på en mørkeblå baggrund også med logoer fra partner pixar marvel star wars -franchiser

Coco gør comeback i streaming på Disney Plus

Coco og hendes ven spiller guitar, en magisk Disney Plus -historie

Vaiana er et af højdepunkterne i Disney Plus

Vaiana, en gudinde i dække af en smuk pige med en halskæde med en skal, et brunt øje, brunt hår

Star Wars -fans vil nyde alle film og spinoff -serier

Alle hovedheltene i Rogue One -prequel, der bærer kanoner på en interessant baggrund

En ny serie med Loki vil blive tilbudt

et foto af Loki fra den nye Marvel -serie med skuespilleren på en skinnende baggrund