Drake afslører sit ekstraordinære hus

Efter mere end en måneds nu globaliseret indespærring bliver uligheder mere end nogensinde forværret, som ugerne går. I ensomhedens tragedie kontra kompliceret samliv, vaklende telearbejde og ressourcer, der kun venter på at blive reduceret, er boligforhold utvivlsomt en af ​​gennemførlighedsfaktorerne for en acceptabel indespærring eller tværtimod af en indespærring, der grænser til helvede som en befaling af forpligtelse. I denne generaliserede ulighed, der lyder som en evig slagord, vil visse privilegerede mennesker derfor gerne berolige deres skæbne i disse vanskelige tider og opfordre verden til at anvende årets populære hashtag, #restezchezvous, til punkt og prikke. Blandt de velstillede er den canadiske rapper Drake, der gennem AD-magasinet åbnede dørene til verden af ​​sit utrolige hjem på over 4000 m², ydmygt omtalt som “Ambassaden”.

Drake åbnede dørene til sit hjem i Toronto

Drake viser et arkitektonisk magasin om sin ambassade i Toronto

@AD

Indeholder to lag med Drake og hans canadiske palads

Hvis det emne, der kommer på forsiden af ​​AD-magasinet i hvert fald i maj, uden tvivl er blevet forberedt forud for corona-sundhedskrisen, der nu rammer Nordamerika på hovedet, kan Drake-fans dog være sikre på indespærringsbetingelserne for deres yndlingsartist . Efter at have foretaget en første rundvisning i ejeren i klippet til “Toosie Slide” afslører den canadiske rapper nu detaljeret sit enorme hjem for behovene hos den specialiserede månedlige Arkitektoniske Digest. Alt sammen ledsaget af a Instagram foto teaser. ”Fordi det er min hjemby, ville jeg have en struktur, der kunne holde til mindst 100 år. Dette vil være en af ​​de ting, jeg vil efterlade, så det skal forblive solidt og tidløst ”kommenterer den mange-prisvindende ejer af den formodede prangende stil af hans nye, ultrasikre hyggelige rede, bygget på land i det populære Trens Path district. I Toronto.

En guidet tur til Architectural Digest magazine

AD -magasinet præsenterer Drakes nye hjem af ekstraordinær størrelse og luksus

@AD

En guidet rundvisning i “Ambassaden”, Drakes ultra luksuriøse hjem

“Ambassaden” og dens kalkstensvægge er designet af bling-bling-inspirerede arkitekt Ferris Rafauli til et beløb, der forventes at være omkring syv nuller, og udviser ekstraordinære proportioner. Det er præget af korridorer, der er værdige til de store boulevarder og trapper, der kan få Disney -forfattere til at rødme. “Gennem rummets størrelse og luksus i de anvendte materialer og detaljer, vil jeg gerne have, at folk ser det arbejde, jeg har udført gennem årene, fra alle synsvinkler” erklærer kunstneren for 33 år.

Ambassaden, 4000 m² tomhed og prangende luksus 

Drake house på 4000m2 for 100 millioner dollars underskrevet af arkitekt Ferris Rafauli

@AD

I et interiør beskrevet som inspiration fra “Modern Art Deco” er der enorme pejse og flamboyante lysekroner omgivet af marmor og forgyldte ornamenter. Der er bronzemøbler, relikvier og et Bösendorfer -klaver designet af Takashi Murakami. Med fem soveværelser, hvoraf det ene er 300 m2 forbeholdt ejeren, har “Ambassaden” også en garage, der kan bruges som bilforhandler, en privat biograf, et motionscenter og musiktoiletter. I denne labyrint af skinnende lokaler og endeløse kvadratmeter er der et andet særligt element: dette er en basketballbane med NBA’s regulatoriske dimensioner, passagen indviet i video af DJ Khaled under sit besøg. Vi tilføjer et optagestudie og en swimmingpool i granit, nok til at sikre, at Drake kan tilbringe et par uger begrænset komfortabelt..

Drakes hus eller hvordan man kommer igennem indespærring uden for mange bekymringer

Ferris Rafauli Drake åbnede dørene til sit 4.000 kvadratmeter store ambassadehjem med NBA basketballbane

@AD

Se dette indlæg på Instagram

NÅR STORT FORBINDES OG VIRKELIGE VENNER / BRØDRE TILSLUTTER. Det er altid STOR energi! Nøgle &# 128273; word (GREAT) Det var et slips &# 127936; Bemærk nu, at jeg ikke havde sko på @champagnepapi House er så utroligt, så jeg havde den ultimative respekt og tog skoene af når jeg gik gennem ambassaden. ————————————————— Ja, jeg ved, jeg burde have taget mine sneakers med til retten. Men huset var så stort, at det ville tage lang tid at komme tilbage til retten ———————————————— @ivanberrios du fik det? Den smarteste ting du nogensinde har gjort i hele din karriere. #BEDSTE #OVO FAMILIE TING

Et opslag delt af DJ KHALED (@djkhaled) den 22. januar 2020 kl. 8:46 PST

Se dette indlæg på Instagram

SCORPIO &# 129410; SZN. Stoffet lander altid på toppen … FR&# 128293;&# 128293; @champagnepapi • • • #ferrisrafaulidesign #timelessarchitecture #luxuryarchitecture #luxuryhomes #ferrisrafauli #frdesign #frbuild #luxurylifestyle #herregårde #substans #designerofluxury #ferrisrafauli #scorpion #6 #drake #luxuryhomes #ferrisrayl #friluftsbygninger #ferrisrafa designerofluxury #ferrisrafauli #scorpion # 6 # drake #luxuryhomes # ferrisydurassycases # classicarchitecture # ferrisydembaulomes # superarkitektur cutstone # skifer # leadedcopper # ferrisrafaulidesign # palæer # ambassade

Et opslag delt af Ferris Rafauli (@ferrisrafauli) den 29. juni 2018 kl. 6:14 PDT