Den tyske designer Philipp Plein bliver lurt over den falske Kanye West -koncert

Den berømte og meget populære tyske designer Philipp Plein, der blandt andet var lykkedes med at få Paris Hilton og Jeremy Meeks, den tidligere fange til at blive model, deltage i et af sine modeshows, har igen gjort sig bemærket, men denne gang på trods af ham selv og om et andet emne end hans kunstneriske valg. Designeren blev faktisk snydt af en falsk manager for Kanye West, der derefter angiveligt solgte ham et særligt show af stjernen til New York Fashion Week, mod at få en pæn sum af $ 1.000.000. Oplysninger om rapperens ankomst blev derefter hurtigt nægtet af hans kone, Kim Kardashian, og tweetede, at den såkaldte New York-forestilling faktisk var “bare et rygte”.

Philipp Plein blev flået for $ 900.000 af en Kanye West -tilvender

collage af Philipp Plein og Kanye West til artikel om

Fidusen ville derfor have været organiseret af en falsk repræsentant for rapperen, som lykkedes at overbevise Philipp Plein og hans team, især ved at tilnærme sig den interesserede parts underskrift, til at engagere sidstnævnte for at sikre showet under Fashion NYC Uge, hvor designeren præsenterede sin nye kollektion. Et attraktivt forslag til Plein, bevidst om den enestående berygtelse, som West nyder, og om hans meget markante indflydelse på de yngste, især på netværkene, hvilket også bringer en ny form for troværdighed til det tyske mærke. Meget dårligt tog ham, fordi denne valgfrie gæst aldrig kommer, og dette på trods af den betydelige forskud betalt af tyskeren på $ 900.000, hvis beløb hurtigt blev trukket tilbage, efterfulgt af lukning af kontoen. Associeret. Det blev angiveligt åbnet under navnet Donda S. House, en forening oprettet af K.W., men hvis titel efterfølgende blev ændret til Art of Culture Inc i 2018 efter anmodning fra West.

Ægte-falske Kanye West fik betalt 900.000 dollars af Philipp Plein for fiktiv koncert

PP KW Yeezy collage og falsk signatur for at illustrere Philipp Plein snydt ud af 900.000 for falske Kanye West koncert på nyc fashion weekKim Kardashian benægtede selv koncerten, som hun sagde var “bare et rygte”

screenshot -tweeter Kim Kardashian, der benægter Kanye West's komme til Philipp Plein modeugen, denne n

Dette er ikke den første tilnærmelse mellem Kanye West og Philipp Plein. Faktisk havde denne struktur tidligere kaldet Donda S. House og administreret af en slægtning til Yeezy allerede henvendt sig til den tyske designer, såvel som andre mærker som Patagonia eller Fashion nova, for at deltage i et associeret projekt, for hvilket Plein forpligtede sig til at designe en serie T-shirts, samt at lave en velgørende gestus for en værdi af 665.000 €. Et samarbejde, der derefter hurtigt sluttede, efter tilbagetrækningen af ​​den amerikanske rappers projekt, også involveret tyskerens og hans check. En præcedens, der ikke er uden at provokere nogle rygter om et kup under hævnens dække. Philipp Plein -paraden fandt endelig sted uden Kanye West, men med tilfældigt forbedret medieeksponering.

Philipp Plein præsenterede stadig sin nye kollektion på New York Fashion Week

Philipp Plein modeshow phtos collage i New York mode efter fidus

“>