Den bedste af Grammy Awards i 2019

Denne søndag aften fandt sted den 61 Grammy Awards, ækvivalenter til vores amerikanske version musiksejre og deres andel af stjernemusikere. En ceremoni under tegn på kvindelighed og højdepunkter, med især sejren på årets album tilskrevet Kacey Musgraves. Countrysangeren forlader derfor med pokalen til årets album for sit album “Golden Hour”. En overraskelse for hende, der ikke kunne forestille sig en så stærk og positiv modtagelse fra offentligheden.

Kacey Musgraves Årets album ved Grammy Awards 2019

foto af Kacey Musgrave, der vandt Grammy 2019 for bedste album

Jennifer Lopez ‘Motown -hyldest

Et af højdepunkterne ved denne ceremoni var J.Los imponerende hyldest til det legendariske Motown -mærke. I en fysisk og vokal præstation tilpasset millimeteren, som kun amerikansk tv kan producere, har forfatteren til “I’m Real” i 13 minutter udført forskellige hits født fra Detroit pladeselskabet, sammen med Alicia Keys og Ne-Yo. Et show, der imidlertid ikke manglede modstandere, der fremhævede det forbløffende valg for nogle af en latinamerikansk personlighed at hylde en institution, der deltog i fremkomsten af ​​afroamerikanske kunstnere..

J.Los præstationer ved Grammy Awards som en hyldest til Motown

Jennifer Lopez hyldede Motown under Grammy Awards sammen med Smokey Robinson Ne-Yo og Alice Keys

Michelle Obama optræder overraskende.

Ved åbningen af ​​aftenen bragte Alicia Keys Michelle Obama, Lady Gaga, Jennifer Lopez og Jada Pinkett Smith på scenen for hver på sin side at udtrykke deres kærlighed til musik og betydningen af ​​det i deres liv og deres rejse.

Michelle Obamas overraskende Grammys optræden

foto af Michelle Obamas optræden ved Grammy Awards 2019 med Aclicia Keys og Lady Gaga

Cardi B bekræfter sit godt nytår og gør Grammy Awards historie ved at være den første kvinde, der vandt bedste Rap Album -trofæ for “Invasion of Privacy”.

Cardi B, første kvinde til at vinde Grammy for bedste rapalbum.

foto af Cardi B, der tolker penge og den første kvinde, der vandt Grammy for bedste rapalbum

Travis Scott og publikum på scenen

For sin første optræden på Grammy’s fremførte Travis Scott først sin sang “Mile High” sammen med James Blake og Earth Wind and Fire for derefter at overraske publikum ved at bringe publikum på scenen for at dele “No Bystanders”, fra hans album Astroworld.

Travis Scott delte Grammys scene med publikum

Foto af Travis Scott No Bystanders, der optræder live på scenen ved Grammy Awards omgivet af publikum

Post Malone synger “Rockstar” uden 21 Savage

Post Malone fremførte sit massive hit “Rockstar” uden hans medspiller 21 Savage, stadig tilbageholdt af amerikanske immigrationsembedsmænd, som beskylder ham for at opholde sig ulovligt i USA. Med en t-shirt i sit navn blev Post Malone senere følgeskab på scenen af ​​Red Hot Chili Peppers for at levere nummeret, nomineret i både årets rekord og bedste rap-præstationskategorier..

Post Malone og Red Hot Chili Peppers

foto af Post Malone, der synger Rockstar med Red Hot Chili Peppers men uden 21 Savage

Drake sætter spørgsmålstegn ved værdien af ​​priser for kunstnere

Bedt om at komme på scenen for at indsamle sin pris for bedste rap -sang, benyttede Drake lejligheden til at fortælle, hvor lidt han bekymrede sig om priserne og inviterede unge kunstnere til kun at fokusere på deres publikum. ”Jeg vil benytte lejligheden til at tale med alle de unge, der ser på os, og som en dag stræber efter at lave musik. Alle mine medmennesker, der laver musik af hjertet, som gør ting med oprigtighed og som taler sandt, jeg vil have dem til at vide, at vi spiller i en sport baseret på mening, ikke fakta. Dette er ikke NBA, hvor du i slutningen af ​​sæsonen løfter et vundet trofæ takket være de gode beslutninger eller antallet af vundne kampe … Faktisk har du allerede vundet, hvis folk kender dine sange udenad, hvis du er en helt i din hjemby, hvis folk bruger deres hårdt tjente penge på at købe koncertbilletter. Du behøver ikke præmier, for jeg lover, at du allerede har vundet ”. Inden tilføjelse til branchen: “Fællesskabet kan nogle gange ikke forstå interessen for en Metis fra Canada som mig eller en bror fra Houston som Travis Scott.” En tale endelig forkortet med et kommercielt snit, ligefrem for arrangørerne.

Dua Lipa sætter Grammy -præsident i hans sted.

Ved at vinde prisen for afsløring benyttede Dua Lipa lejligheden til indirekte at tale til præsidenten for akademiet ved Grammy Awards som svar på hans bemærkninger sidste år og opfordrede kvindelige kunstnere til at engagere sig mere i håbet om at modtage belønninger, der oftere tilskrives mænd.

Det bedste album R.&B for HER og hans eponymous EP.

Flyttet, takkede sangeren selvfølgelig sin familie til stede, inden hun tilstod sin overraskelse over at vinde prisen for bedste album R&B med et projekt i EP -format.

Vinderliste:

Årets album: Kacey Musgraves – Golden Hour

Årets sang: Childish Gambino – This Is America

Årets rekord: Childish Gambino – This Is America

Årets Åbenbaring: Dua Lipa

Bedste rapalbum: Cardi B – Invasion of Privacy

Bedste rappsang: Drake – Guds plan

Bedste popalbum: Ariana Grande – Sweetener

Bedste solo -popoptræden: Lady Gaga – Joanne

Bedste pop -duo / gruppeoptræden: Lady Gaga & Bradley Cooper – Shallow

Bedste album R.&B: H.E.R. – H.E.R.

Bedste rocksang: St. Vincent – Masseduction

Bedste rockalbum: Greta Van Fleet – From the Fires

Bedste alternative album: Beck – Colors

Bedste danse- / elektroalbum: Justice – Woman

Bedste danseoptagelse: Silk City og Dua Lipa – Electricity (med Diplo og Mark Ronson)

Bedste musikvideo: Childish Gambino – This Is America