A $ AP Rocky dømt for vold i Sverige

Fængslet i en måned, inden han blev løsladt i sidste uge, er den amerikanske rapper A $ AP Rocky netop blevet dømt for overfald fra den svenske domstol, der har ansvaret for voldssagen fra begyndelsen af ​​juli, hvor tolken af ​​Praise The Lord var involveret. Mens han ville pådrage sig den faste seks måneders fængselsstraf, der kræves af anklagemyndigheden, undslap Rakim Mayers i hans rigtige navn såvel som to medlemmer af hans følge endelig en ny fængsel i det skandinaviske kongerige ved at modtage en dom på to år betinget, betalingen af ​​1.200 euro i erstatning til offeret, samt omkostningerne ved hans forsvar op til 7.500 euro.

En $ AP Rocky blev dømt for vold i Stockholms slagsmål

Svensk domstol idømte A $ AP Rocky to års prøvetid efter halvanden måned

Mens A $ AP Rocky fortsatte med at påberåbe sig selvforsvar under hele efterforskningen, syntes Stockholm-dommerne ikke at være overbevist af denne version og specificerede, at “På grundlag af erklæringer fra to vidner fandt retten, at de anklagede ikke var ofre for et igangværende eller forestående angreb “og at” Derfor var de ikke i en situation, der tillod dem at ty til vold til deres forsvar “. Anerkendelsen af ​​selvforsvar ville i givet fald have undgået rapperens overbevisning og ville især have gjort ham i stand til at kræve den svenske stats erstatning for tabet af indtjening, der blev genereret ved hans tilbageholdelse før retssagen, anslået til en million dollars, pga. til aflysning af flere koncerter, der var planlagt som en del af hans turné i Europa.

A $ AP Rocky blev idømt 2 års prøvetid i stedet for de 6 måneder, der kræves af den svenske anklagemyndighed

A $ AP Rocky blev dømt for vold ved svensk domstol i Stockholm street slagsmål

Hvis den svenske anklager Daniel Suneson havde besluttet at retsforfølge A $ AP Rocky og hans personale for vold, overbevist om at de bevidst havde overfaldet deres offer fysisk, var han dog ikke i stand til at bevise påstandene om brugen af ​​en glasflaske, der angiveligt skulle bruges til at ramme klageren. I lyset af manglen på klare beviser blev denne skærpende omstændighed derfor ikke bevaret, hvilket kunne have øget straffen kraftigt.

New York -rapper sagde, at han var “skuffet over dommen”

efter hans overbevisning talte A $ AP Rocky på instagram og sagde, at han var skuffet over dommen

Mens A $ AP Rockys advokat, Slobodan Jovicic, udtrykte sin klients tvivl om en fremtidig appel ved at henvise til en retssag “meget hård og krævende” for ham, har eks-ledsager til Kendall Jenner siden kommenteret via Instagram dommen onsdag den 14. august: “Selvfølgelig er jeg skuffet over dagens dom”, mens han endnu engang takker hans fans og hans følge, der har udtrykt deres støtte til ham i løbet af denne måned og halvdelen af ​​retssager.

A $ AP Rocky har endnu ikke besluttet at appellere dommen

En $ AP Rocky fik endelig en to-årig suspension i Sverige, da han risikerede en seks måneders kontrakt