Machiaj sensibil al pielii: cele mai bune produse de cumpărat în farmacii

Pentru a evidenția trăsăturile feței ei și a vă face mai încrezători, nimic nu este mai eficient decât un machiaj bun. Cu toate acestea, pentru multe femei cu piele sensibilă și reactivă, acest mic gest zilnic poate deveni o adevărată sursă de anxietate. Ușor iritată de ingrediente agresive și factori externi, pielea are nevoie de produse blânde care să îndeplinească cerințele sale specifice. Produsele de machiaj distribuite în farmacii sunt adesea singurele capabile să camufleze mici imperfecțiuni fără a declanșa roșeață, iritații și senzații neplăcute pe piele. Iată toate motivele bune pentru a cumpăra machiajul sensibil al pielii în farmacii, precum și câteva sfaturi pentru alegerea mai bună..

Machiaj sensibil pentru piele: cumpărați-vă produsele în farmacii pentru un tratament specific care compensează imperfecțiunile

fața unei tinere pete maronii și roșeață, cum să alegeți machiajul pentru pielea sensibilă

Pielea sensibilă este adesea predispusă la roșeață și mici imperfecțiuni ale pielii. Pentru a le camufla, fondurile de ten pot fi cei mai buni aliați, atâta timp cât sunt compatibili cu tipul de piele. Din fericire, există o gamă largă de produse de la machiaj în farmacie care combină eficiența și îngrijirea specifică. De fapt, machiajul dermo-cosmetic pentru ten este supus unor teste riguroase pentru alergii, ceea ce îl face compatibil chiar și pentru pielea cea mai sensibilă. În mod ideal, fundația de înaltă toleranță se bazează pe o formulă non-alergenică, non-grasă, necomedogenă și fără parfum. Pentru a fi cea mai bună alegere, acordați atenție și texturii, care nu ar trebui să fie prea groasă și să acopere, deoarece ar putea înfunda porii. Iată acum o mică listă cu cele mai bune baze de ten pentru pielea sensibilă de găsit în farmacii.

  • La Roche Posay Tolériane: Acest fond de ten de înaltă toleranță este special conceput pentru pielea sensibilă. Formula sa purificată cu apă termică anti UVA / UVB face posibilă unificarea tenului protejând în același timp pielea sensibilă.
  • Fundație fluidă Vichy Dermablend: Perfectă pentru pielea sensibilă, această fond de ten cu toleranță ridicată ascunde bine defectele mici, fără a o cântări.
  • Avene Compact este o cremă de ten fără parabeni, fără parfum și fără conservanți. Îmbogățit cu minerale și cu protecție solară ridicată, acest produs este perfect pentru pielea ușor iritată..
  •  Fond de ten corector Avène Couvrance Fluid: Acest fond dermatologic anti-imperfecțiune este ideal pentru pielea sensibilă. Atât de durată, cât și ultra-ușoară, asigură un ten natural.

Machiaj pentru ten și piele sensibilă? Este posibil

produse de machiaj moi și hipoalergenice pentru pielea sensibilă, femeie de ten unificat și sănătos

Fie că faceți machiaj complet sau minimalist, rimelul este un pas esențial în rutina de frumusețe. Dacă aveți o piele sensibilă, machiajul ochilor poate fi, de asemenea, o provocare. Ca și în cazul produselor pentru piele, este, prin urmare, important să alegeți un rimel hipoalergenic, paraben și fără parfum, care să favorizeze ingredientele hrănitoare. De asemenea, evitați formulele rezistente la apă care conțin adesea conservanți și pot răni ochii sensibili. În ceea ce privește restul machiajului ochilor, cum ar fi umbra de ochi, evitați produsele foarte pigmentate și favorizați tonurile naturale..

Optează pentru un rimel special pentru ochi sensibili

o tânără care aplică rimel în fața oglinzii, sfaturi pentru aplicarea machiajului pentru ochii sensibili, cel mai bun rimel pentru ochii sensibili

Rutina sensibilă de machiaj a pielii nu se poate face fără pregătirea pielii. Înainte de a trece la aplicarea fondului de ten, nu uitați să hidratați bine pielea cu o cremă hidratantă delicată potrivită pentru pielea sensibilă. Pentru a împrospăta fața și a calma pielea, dermatologii recomandă, de asemenea, utilizarea apă termală. În ceea ce privește formarea pielii sensibile, o igienă bună este la fel de importantă ca produsele utilizate. Prin urmare, este important să vă curățați periodic periile și bureții de machiaj pentru a evita iritarea pielii..

Chiar și pielea sensibilă poate fi îmbunătățită prin machiajul adecvat

femeie cu o față de ten proaspăt și unificat, cu un aspect subliniat de fard de ochi în tonuri de maro, cele mai bune produse din farmacii pentru a alcatui pielea sensibilă

Alegeți fonduri de ten anti UVA / UVB 

tânără care își protejează fața de soare cu o pălărie mare de paie, sfaturi pentru a proteja pielea sensibilă de factorii externi