Cum și de ce ar trebui să folosiți ulei de barbă?

Considerați că barba altor persoane este întotdeauna mai strălucitoare și mai vibrante? Fără îndoială că acești domni își au secretele pentru a-l menține! Dar, din moment ce nu vrem să vă lăsăm cu barba, iată toate sfaturile pentru a avea grijă de ea și pentru a-i oferi strălucirea pe care o merită. Și pentru asta, uleiul pentru barbă este cel mai bun aliat al tău !

De ce ar trebui să folosiți ulei pentru barbă ?

Barba este ca restul corpului nostru! Este nevoie de îngrijire specială pentru a fi cu adevărat drăguț, plin, dens și sănătos. Nu vi se pare surprinzător să aplicați șamponul potrivit sau îngrijirea specială pe părul dvs.? A avea o piele frumoasă necesită și alegerea produselor potrivite în funcție de tipul ei? Ei bine, pentru barbă este exact același lucru. Ai nevoie de ulei de barbă de bună calitate și care să răspundă propriilor nevoi.

cum să vă întrețineți barba și mustățile, cele mai bune produse pentru a vă îngriji barba

Barba trebuie să fie profund hrănită și hidratată. Uleiul de barbă este, așadar, foarte indicat, în cazul părului care nu are strălucire sau a cărui bază este uscată. Fiecare bărbos ar trebui să aibă uleiul potrivit pentru barbă în baie, pentru că atunci când este neglijat, barba este mai mult un dezavantaj pentru fața ta. Oferă un aspect dezordonat și inestetic aspectului tău. Reflectă imaginea că nu poți avea grijă de tine și de aspectul tău! Cu toate acestea, durează doar câteva minute pentru a arăta sublim, așa că aplicarea uleiului pentru barbă ar trebui să facă parte din rutina de îngrijire a pielii..

Hidratarea părului cu barbă

Uitați de ideea că barba dvs. va arăta bine fără a-i acorda câteva minute. Barba este supusă multor agresiuni externe. Combate aerul cald, aerul rece, poluarea, fricțiunea hainelor! În mod normal, pielea noastră este cea care produce sebumul care hidratează firele de barbă. Dar cu dușuri repetate, pielea nu poate produce cantitatea necesară de sebum. Prin urmare, este esențial să-l hidratezi bine pentru a genera un film protector împotriva acestor atacuri. Fără aceasta, părul va fi mai fragil și mai fragil. Barba își va pierde apoi strălucirea și puterea..

Promovează creșterea părului

Procesul este același ca și pentru păr. Dacă sunt subnutriți și nu au nutrienții necesari, părul va crește mai greu. Este ca îngrășământul pe care îl veți hrăni cu o plantă. Uleiul pentru barbă conține elemente care ajută părul să crească mai bine. Așadar, utilizați un ulei de barbă care se potrivește cu adevărat tipului dvs. de barbă: la fel ca și în cazul părului, există barbă groasă, subțire, încrețită sau foarte netedă. Hrănindu-ți barba, vei constata că este mai rezistentă, deoarece uleiul pentru barbă pătrunde adânc și acoperă fibra pentru a-i da mai multă putere.

O barbă foarte moale pentru întâmpinarea săruturilor

Nimic nu ar putea fi mai neplăcut pentru iubita ta sau pentru copiii tăi să vină și sărute o barbă care mănâncă, mănâncă sau nu arată sănătoasă. Prin aplicarea uleiului pentru barbă, veți face barba mai moale și mai puțin aspră. De asemenea, are un aspect mai frumos și veți avea mai puține probleme la periaj. Uleiul pe care îl aplicați va vindeca părul, dar și pielea de dedesubt. Acest lucru va preveni pielea moartă și dorința de a zgâria. Și ca să completăm, uleiul pentru barbă oferă și lână un parfum delicat! Alege un parfum care seamănă cu personalitatea ta, îi va încânta pe cei din jur !

Cum să aplicați uleiul pentru barbă ?

sfaturi pentru aplicarea uleiului pentru barbă, ce produse să utilizați pentru a vă menține barba și mustața

Nu aplicăm acest tratament din mers! Nu este nevoie să adăugați o doză mare de ulei pentru ca acesta să fie eficient. În palma mâinii, puneți 3 sau 4 picături, astfel încât uleiul să se încălzească la contactul cu căldura corpului. Vă puteți freca mâinile împreună înainte de a le trece prin barbă. Încercați să lucrați în ulei masând ușor câteva secunde. Deci nu va stagna la suprafață și va ajunge la rădăcina părului. În cele din urmă, stilizați-vă barba cu degetele sau folosiți un pieptene pentru barbă. Vă recomandăm să aplicați ulei de barbă în fiecare zi.

Acesta este ultimul dvs. pas de îngrijire a pielii înainte de a pleca la serviciu, veți avea nevoie doar de 30 de secunde până la 1 minut pentru a obține o barbă sublimă! Deci este chiar atât de greu să ai grijă de barba ta? Pe de altă parte, evităm să ne spunem că cu cât aplicați mai mult ulei, cu atât va fi mai frumoasă barba: aveți nevoie de doza potrivită pentru a nu sufoca fibrele părului. Și dacă nu ai chef să o aplici dimineața, poți oricând să-ți masezi barba cu câteva minute înainte de a te culca. Acest lucru îi va oferi mult timp pentru a profita de beneficiile uleiului toată noaptea. Iar barba ta va fi cu adevărat perfectă a doua zi dimineață.

Și ce ulei de barbă ar trebui să alegi ?

cum să-ți întreții barba și mustățile, produse de întreținere pentru a-ți hidrata și crește barba

Nu este vorba despre a încerca să ai grijă de barba ta acoperind-o cu un produs ultra-chimic și dăunător! Deci, pentru a merge mai departe în abordarea dvs., selectați uleiuri pentru barbă din agricultura ecologică. Nu numai că ai grijă de tine, dar respecți și mediul. Uleiurile vegetale își extrag puterea din plante pentru a extrage cele mai bune din ele, sunt non-alergenice și fără teste pe animale.

produs pentru îngrijirea și hidratarea bărbii, sfaturi pentru îngrijirea bărbii și a mustăților

Amintiți-vă, de asemenea, să vă observați barba pentru a determina dacă este destul de uscată, uleioasă, dacă se ondulează sau dacă este netedă. Diferitele uleiuri pentru barbă nu funcționează la fel pe păr, așa că vei obține rezultate nesatisfăcătoare dacă nu o alegi pe cea de care ai cu adevărat nevoie..

Mai ai dubii? Ce zici de încercarea de a te hotărî? Cel mai recalcitrant dintre bărbați a ajuns să adopte ulei de barbă, deoarece le-a dat satisfacție !

cum să-ți alegi uleiul de barbă și să-l aplici, cele mai bune produse pentru a-ți întreține barba și mustățile