Youtube va transmite în exclusivitate Festivalul Coachella 2019

YouTube își extinde parteneriatul cu Coachella. Anul acesta, platforma va transmite în flux cele două weekend-uri ale festivalului californian..

Până în prezent, YouTube a oferit utilizatorilor săi posibilitatea de a savura anumite momente ale Coachella prin streaming în timpul primului weekend al festivalului. Dar, începutul anului 2019 a fost marcat de știri și mai bune pentru toți fanii evenimentului mondial..

După cum era de așteptat, YouTube va difuza primul weekend al Festivalului Coachella 2019 care va avea loc în perioada 12-14 aprilie. Noul lucru este că site-ul va organiza o „experiență live” și pentru al doilea weekend 19-21 aprilie. Difuzarea va include spectacole selectate, vinete de artiști și imagini din culise.

Cele două weekend-uri ale Festivalului California Coachella 2019 în flux live pe YouTube

Linia de festivaluri Coachella 2019 California, streaming Coachella pe YouTube, prețuri bilete Coachella 2019

În 2019, YouTube va fi, de asemenea, partenerul listei de redare Coachella. Acest lucru le va permite utilizatorilor să descopere o colecție bogată de melodii și liste de redare de pe site-ul și aplicația Coachella în YouTube Music..

În plus, abonații YouTube Music și Premium din SUA vor putea accesa o alocare exclusivă de abonamente pentru fiecare weekend. Biletele vor fi puse în vânzare astăzi, 4 ianuarie. Abonații vor primi coduri de acces unice prin e-mail, ceea ce le va permite să le folosească pentru a-și cumpăra abonamentele exclusiv. Serviciul va fi disponibil până la epuizarea stocurilor.

Acces exclusiv pentru abonații YouTube Music și Premium din SUA

Emisiune Coachella 2019 pe YouTube, parteneriat YouTube și Coachella, Muzică YouTube cu liste de redare Coachella

Coachella

Practic Coachella este un festival de muzică care are loc în fiecare an în California de Sud, în Indio. A avut premiera în 1999 și de atunci festivalul a crescut în popularitate. În 2012, rolul festivalului devine atât de important încât organizatorii săi decid să-și extindă durata la două weekenduri..

Deși inițial a fost un festival legat exclusiv de muzică, acesta evoluează de-a lungul anilor. Astfel, astăzi Coachella asamblează instalații artistice cu un cod vestimentar inspirat din stilul boem și spectacole muzicale de diferite genuri..

Evenimente muzicale sunt organizate anual în aprilie pe un camping mare și câteva scene diferite. Datele se schimbă, dar în general sunt două weekenduri consecutive de trei zile: vineri, sâmbătă și duminică. În 2019, festivalul va avea loc în cele două weekenduri din aprilie: 12-15 și 19-21. Prețurile pentru participare variază de la 429 $ la 999 $ (pentru abonamentul VIP).

Coachella: eveniment muzical care are loc în fiecare an în California de Sud

locația coachella 2019 California Indio, festivalul Coachella datează în aprilie 2019, festivalul coachella din California de Sud

Programare 2019

Pe 3 ianuarie 2019, Coachella și-a dezvăluit gama pentru anul acesta. Ca întotdeauna, reprezintă o țară a zânelor cu surprize muzicale, de la punk la pop. Printre cele mai așteptate vedete: Ariana Grande, Tame Impala, Childish Gambino, DJ Snake, Solange, J Balvin, Zedd, Bad Bunny, Wiz Khalifa, Janelle Monáe, Aphex Twin, Kid Cudi, Weezer, CHVRCHES, Gesaffelstein, Christine and the Queens și multe altele. Puteți vedea lista completă a artiștilor care vor participa la festival mai jos.

Programul oficial al festivalului Coachella 2019

linia oficială de coachella 2019, date și artiști Festivalul californian Coachella, Ariana Grande Childish Gambino și Tame Impala Coachella

Biletele pentru festival vor fi puse în vânzare pe 4 ianuarie 2019

festival coachella 2019, eveniment muzical 2019 California de Sud, cod vestimentar boem Coachella, Coachella live pe YouTube