Tot ce trebuie să știți despre cele 21 de premii Teen Choice 2019

Cel de-al 21-lea Teen Choice Awards a avut loc ieri, 11 august 2019, la Hermosa Beach, Los Angeles. Cele mai mari și mai strălucite vedete de la Hollywood s-au adunat în cele mai bune ținute de duminică seara asta. De la Taylor Swift la Jessica Alba la Gabrielle Union și multe altele, celebrități din lumea televiziunii, muzicii, dansului și filmului se prezintă la ceremonia de decernare a premiilor.

Prezentatorii Teen Choice Awards 2019 în stil casual casual chic

Tot ce trebuie știut despre cele 21 de premii Teen Choice 2019, prezentatoare Lucy Hale și David Dobrik

Prezentatorii Lucy Hale și David Dobrik au premiat peste 20 de personalități și opere, pe baza popularității lor în rândul adolescenților, care sunt singurii alegători. Evenimentul din acest an a avut loc pentru prima dată în Hermosa Beach, California. Desigur, fanii din această seară s-au umplut, pentru că multe vedete s-au trezit în fruntea listei candidaților. Cântăreața „Old Town Road” a primit cinci nominalizări, în timp ce Avengers: Endgame a primit nouă. Riverdale a avut cinci nominalizări și a câștigat patru premii.

Actorii serialului TV Riverdale în ceremonia Teen Choice Awards 2019

În al 21-lea premiu Teen Choice 2019, Rivedale a distribuit actorii care au primit tabla de surf pentru seria lor TV

Au existat o mulțime de plăci de surf pentru a sărbători Premiile Teen Choice 2019. Adevărul este că nu veți găsi o pictogramă precum Taylor Swift. Cântăreața „ME! A primit primul Icon Award la Teen Choice Awards 2019. „Bine, avem multe de vorbit”, a început Swift după ce și-a acceptat tabla de surf de la campionul Cupei Mondiale Alex Morgan, pe care Swift l-a felicitat pentru că a stat în fața salariului de gen. gap, alături de coechipierii ei din echipa națională de fotbal feminin din Statele Unite.

Taylor Swift și tabloul ei personalizat cu fețele pisoilor ei adorabili

Taylor Swift și tabla ei de surf personalizată cu pisicile ei, ceremonia 2019 Teen Choice Awards

Cântăreața în vârstă de 29 de ani a primit o placă de surf personalizată și orbitoare împodobită cu trei dintre pisicile vedetei, numite Olivia Benson, Meredith Grey și Benjamin Button. „Aceștia sunt copiii mei blănoși și este un moment mândru pentru mine că imaginile lor sunt desenate pe o placă de surf Teen Choice”, a spus ea. „Din punct de vedere estetic, acesta ar putea fi premiul meu preferat. “.

Swift a mulțumit apoi fanilor ei, numindu-i „cei mai uimitori și generoși oameni”, înainte de a împărtăși cuvinte de înțelepciune pentru a-i îndruma pe adolescenți. „Un lucru pe care mi-aș dori să-l știu când eram adolescent este că greșelile sunt inevitabile”, a spus ea. „Crezi că poți câștiga existența, dar este în regulă să greșești … este în regulă”, a adăugat ea..

Cel de-al 21-lea premiu Teen Choice 2019 – Icon Taylor Swift

Taylor Swift pe Blue Carpet, Premiile Teen Choice din California, Los Angeles

Swift a salvat o mare surpriză pentru sfârșitul discursului, spunându-i telespectatorilor că există atât de multe lucruri de care să o entuziasmeze în următoarele săptămâni. Și asta include noua ei piesă, „Lover”, pe care a anunțat-o că va debuta vineri pentru 16 august. Toți câștigătorii din toate categoriile îi puteți găsi în linkul care prezintă lista nominalizatilor si castigatorilor.

Zendaya își primește tabloul la cele 21 de premii Teen Choice 2019

Zendaya își primește placa de surf la ceremonia Teen Choice Awards 2019 din 11 august 2019