Star Wars X Levi’s: The Intergalactic Caspule Collection

Efter ankomsten i denne uge af sit samarbejde med Supreme annoncerer det ikoniske amerikanske mærke Levi’s den kommende udgivelse af en Star Wars -kollektion, produceret i samarbejde med Disney og Lucasfilm, ejere og skabere af den mest populære filmfranchise. Fås i butik og online Fra 1. november ledsager denne Star Wars X Levis begrænsede seriekapsel den kommende udgivelse af filmen Star Wars: The Rise Of Skywalker, der er planlagt til sin del 18. december på franske skærme, og som vil markere 40 -året for sagaen.

Star Wars X Levi’s, tilgængelig 1. november

Det amerikanske denim -mærke og Disney præsenterer Star Wars X Levis kapselkollektion

Denne efterår-vinter-orienterede Star Wars X Levi’s kapselkollektion fremhæver blandingen af ​​generationer, der kombinerer 70’ernes og 80’ernes vintage stil, svarende til sagaens guldalder og dens mytiske karakterer som prinsesse Leia, Shewbacca R2-D2 eller endda C-3PO, med den nuværende stil af det amerikanske mærke.

Star Wars X Levi’s, mødet mellem to amerikanske giganter

Star Wars X Levi Limited Edition -kollektionen vil være tilgængelig 1. november

Med en temmelig bred vifte af produkter spiller denne Star Wars X Levi -samling originalitetskortet, hvilket ikke vil mishage de påståede fans, der vil være i stand til at vise deres passion i stort dagslys gennem udskrifter. Grafik, der viser sagaens univers. Kapslen består af intergalaktiske hættetrøjer, T-shirts og endda trykte jeans og rummer også sine midterstykker med en duo af denimjakker, dekoreret med citater fra George Lucas-film, og som er blevet klassikere, såsom “I Have A Bad Feeling About Dette ”eller” In A Galaxy Far Far Away ”. En detalje, der ikke er, de fleste produkter findes i både sort og hvid, så alle kan vælge deres side af styrken.

Star Wars X Levi’s: “Luke Skywalker bar en Levi’s White i den originale trilogi”

Levis Star Wars-kollektionen består af denimjakker, hættetrøjer, t-shirts, bukser og tilbehør

Sagaen forestillet af George Lukas og jeansmærket fremstillet i USA fastholder således et indirekte partnerskab, der startede i begyndelsen af ​​Star Wars, fordi vi ved munden på Jonathan Cheung, vicedirektør for Innovation hos Levi’s, lærer, at Luke Skywalker havde allerede mærket “Levi’s White” bukser på i den originale trilogi. “Lucasfilm og Levi’s er naboer i San Francisco, så da vi fik at vide, at det sidste kapitel i Skywalker -sagaen ville blive afholdt i slutningen af ​​2019, samlede vi vores bedste Jedi og tog til Lucasfilm på jagt efter Droids,” tilføjer han ..

Star Wars X Levi’s: Til hver deres foretrukne karakter

Star Wars Levi's kapsel har denimjakker mærket med citater og tryk på ryggen