Rapperul 21 Savage arestat în SUA pentru eșecul vizei

Rapperul 21 Savage, cunoscut în întreaga lume de când, printre altele, a participat la piesa „Rockstar” alături de Post Malone, tocmai a fost arestat de Imigrarea și Vamalizarea SUA (ICE), pentru lipsa aparentă a unui permis de ședere pe pământ american . Administrația în cauză îl acuză într-adevăr pe artist, al cărui nume real Sha Yaa Bin Abraham-Joseph, a locuit ilegal în Statele Unite din 2005, declarând că are naționalitate britanică și nu americană: „Domnul Abraham-Joseph a intrat legal în Statele Unite în Iulie 2005 cu o viză pentru o perioadă inițială de un an, pe care nu a reînnoit-o niciodată, rămânând astfel ilegal pe pământul american din iulie 2016 ”, adăugând că„ 21 Savage a ajuns la Atlanta doar în adolescență, contrar imaginii native a lui Georgie că pretinde că se apără public ”. 21 Se spune că naționalitatea lui Savage, pretinsă a fi britanică, se datorează presupusului său loc de naștere, Newham, în Londra mai mare. În prezent în detenție, el se confruntă cu deportarea și inadmisibilitatea de 10 ani.

21 Savage arestat de ICE, poliția americană de imigrare

fotografia rapperului 21 Savage arestat de poliția de frontieră americană pentru ședere ilegală pe solul SUA

Dacă inițial ICE a declarat că rapperul a făcut obiectul unei operațiuni vizate, între timp surse federale anunță că această arestare a fost în cele din urmă rezultatul întâmplării, controlul vizând alte persoane cu care Savage era la acea vreme. Avocații săi adaugă „Aceasta este o încălcare a dreptului civil, iar detenția continuă a domnului Joseph nu are alt obiectiv decât să-l pedepsească inutil și să-l intimideze astfel încât să renunțe la dreptul său de a lupta pentru a rămâne în Statele Unite”, subliniind, de asemenea, acțiunile sale față de comunitatea din orașul Atlanta, în special lupta pentru alfabetizarea copiilor din cartierele defavorizate.

21 Savage este cetățean britanic pentru administrația SUA

fotografia lui 21 Savage pe scenă, arestată de gheață pentru lipsa vizei și șederea ilegală în Statele Unite, cetățean britanic

Defense 21 Savage subliniază, de asemenea, o cerere făcută de acesta din urmă în 2017, în căutarea unui Viza tip U. Echivalent cu un drept de azil, acest tip de permis de ședere eliberat la 10.000 pe an este acordat victimelor violenței fizice sau psihologice și care sunt de acord să colaboreze cu autoritățile. Rămâne ca artistul să justifice cererea pentru o astfel de viză. Într-o SUA cu o politică migrațională foarte strictă, viitorul lui 21 Savage pare să se întunece în țara care l-a văzut emergând și devenind icoana unui oraș al cărui pretenție a fost întotdeauna o parte integrantă, care „s-a născut acolo sau nu. Susținut de rețelele de socializare cărora nu li s-a cerut să-și livreze partea de “meme”, ICE pare să facă din rapper un exemplu popular al muncii sale în lupta împotriva imigrației ilegale și în procesul de a minți unele versuri de artistul, bazat pe acestea pe neadevăruri cu privire la trecutul său, atât referitor la orașul Atlanta, cât și judiciar.

Post Malone și 21 Savage, onorate la MTV Video Music Awards 2018 pentru „Rockstar”

mtv video muzică ceremonia de decernare a premiilor foto 21 sălbatic post malone rockstar, cântec al

Originar din insula Dominica, 21 Savage a ajuns la Atlanta în 2005 la vârsta de 12 ani

colaj harta insulei dominique și atlanta georgia SUA, originile a 21 de sălbatici arestați de poliție și considerați britanici prin naștere

“>