PUMA x Selena Gomez: a treia colecție sportivă pentru această iarnă

Selena Gomez își continuă călătoria alături de furnizorul german Puma, odată cu lansarea unei a treia colecții colaborative. Deja disponibil pe site-ul Puma, capsula sport PUMA x Selena Gomez include mai multe articole textile, precum și o pereche de adidași orientați spre alergare.

Colaborarea PUMA x Selena Gomez revine pentru a treia colecție

Colaborarea PUMA x Selena Gomez revine pentru a treia capsulă de iarnă

Inspirată de lumea ovalului și a sporturilor de echipă în general, colecția PUMA x Selena Gomez se bazează pe perechea de culori bej și bleumarin. Concepute pentru sezonul toamnă-iarnă 2019/2020, găsim haine adaptate pentru antrenamentele de iarnă sau pur și simplu pentru momente de stil de viață relaxate. Astfel, interpretul filmului „Lose You To Love Me” prezintă o jachetă căptușită cu glugă, o geacă de trening și o geacă scurtă cu jumătate de fermoar. De asemenea, în secțiunea Topuri, există tricouri, un tricou cu mâneci lungi de rugby și o rochie asemănătoare tricoului de hochei. Pentru partea de jos, pantaloni sport cu croi larg, pantaloni scurți de alergare, precum și colanți de tip legging pentru a îndeplini tendința actuală de alergare.

PUMA x Selena Gomez 3.0: o capsulă adaptată pentru alergare

PUMA x Selena Gomez, vedeta își reia colaborarea cu brandul german pentru acest sezon toamna iarnă 2019 fw19

Această a treia capsulă PUMA x Selena Gomez FW19 conține, de asemenea, două perechi de pantofi. Prima este o abordare a iconicului Cali Suede de la marca germană, aici în SG Quilt Suede îmbrăcat în bej deschis, precum și Cali Lthr Suede realizat din piele albă. A doua pereche oferită este Runner, disponibilă într-o versiune de broderie bleumarin sau într-o versiune matlasată bej..

Noul colab Puma de Selena Gomez este deja disponibil

O colecție de alergare Puma de Selena Gomez inspirată de sporturi de echipă precum rugby și hochei

Pentru a distinge această a treia colecție PUMA x Selena Gomez, câteva detalii au fost plasate cu referire la tânăra muză. Găsim astfel numărul „92” pe toate produsele, corespunzător anului de naștere al cântăreței-actriță, 1992. Puma marchează ocazia și cu „48”, care corespunde datei de creare a mărcii, 1948. Ultimul truc, punctul și virgula, cu referire la tatuajul vedetei de pe încheietura mâinii.

Un lookbook controversat în India

Campania de colectare Selena Gomez X PUMA a stârnit indignare în rândul comunității hinduse din India

Rețineți că campania acestui PUMA x Selena Gomez a fost marcată de unele reacții puternice, în special de la utilizatorii de internet indieni. Într-adevăr, comunitatea hindusă a țării s-a plâns de unele dintre fotografiile din lookbook, care arată muza de 27 de ani călcând cărți. Cu toate acestea, conform credințelor comunității, fiecare carte ascunde prezența zeiței cunoașterii și a stăpânei artelor Saraswati, care este aici ofensată de acest „călcat” din partea părții interesate principale..

Găsiți toate noutățile din categoria Fashion & Stilul de viață și pe al nostru cont oficial Twitter.