Noul COMME des GARÇONS x Nike Dunk ajunge în 14 mai

După multiplele ediții All Star lansate recent cu Converse, marca japoneză Rei Kawakubo COMME des GARÇONS se apropie din nou de Nike pentru a aborda un nou model exclusivist. Duo-ul semnează astfel COMME des GARÇONS x Nike Dunk, programat pentru 14 mai.

Noua colaborare COMME des GARÇONS x Nike Dunk Low ajunge în 14 mai

Adidașul COMME des GARÇONS x Nike Dunk Low văzut la săptămâna modei de la Paris sosește în data de 14 mai

COMME des GARÇONS x Nike Dunk Low: o linie SB rafinată și transparentă

După primii pași făcuți în ultima săptămână a modei de la Paris din septembrie anul trecut, noua colaborare așteptată cu nerăbdare COMME des GARÇONS x Nike Dunk a primit în sfârșit o dată oficială de lansare. Bazat pe SB Low, adidașul din colecția Primăvară-Vară 2020 se remarcă totuși de modelul original, lăsând deoparte limba căptușită și dobândind o linie mai rafinată.

Disponibil în două versiuni distincte, noul adidaș american-japonez adoptă materialul transparent TPE stretch Nexkin pe partea superioară, așa cum făcuseră anterior Vaporfly SP și React Element 87. Un material cunoscut pentru ușurința și respirabilitatea sa, având în același timp capacitatea de a se adapta perfect la picior.

O parte superioară Nexkin extensibilă

COMME des GARÇONS Nike SB Dunk Low, adidașul colaborativ de lux va fi lansat pe 14 mai la Dover Street Market

Prin urmare, acest nou COMME des GARÇONS x Nike Dunk Low vine în două modele. Primul joacă cartea sobrietății, mulțumindu-se cu inserții gri și negre. Al doilea folosește aceeași bază, dar are și un imprimeu alb cu numele mărcii japoneze, plasat transparent sub Nexkin.

COMME des GARÇONS x Nike Dunk Low în versiune tipărită sau transparentă

noul Nike COMME des GARÇONS Dunk low 2020 ajunge în sfârșit la Dover Street Market pe 14 mai

De unde să cumpărați Sb Dunk Low SS20 de la Nike x COMME des GARÇONS ?

Comercializat în versiuni pentru bărbați și femei, adidașul de colaborare COMME des GARÇONS x Nike SB Dunk Low va fi lansat joi, 14 mai. Vândut pentru 250 de lire sterline (285 €), adidașul va fi disponibil pe magazinul online. Linia Dover Street Market, precum și în puținele magazine CDG încă deschise în întreaga lume.

Ne vedem pe 14 mai pe DSM e-Shop pentru a sparge banca

Cumpărați Nike x Comme des Garcons Dunk 2020 pe site-ul Dover Street Market pe 14 mai