Nike x Undercover FW 19: noua colab de iarnă de Jun Takahashi

Nike și Undercover își reînnoiesc colaborarea pentru o nouă colecție de iarnă cu accente futuriste. După o primă capsulă Nike x Undercover lansată primăvara trecută, marca virgulă și designerul japonez Jun Takahashi s-au uitat la Air Max 720, revăzut aici în trei culori diferite, precum și un set de articole textile înfrumusețate. O pereche de cizme React.

Parka Fishtail de la Nike x Undercover FW 19

Nike și Jun Takahashi colaborează încă o dată pentru o colecție Nike X Undercover FW19

Mai puțin concentrată pe tehnică decât prima versiune Daybreak a duo-ului, în care am putea descoperi o serie de produse destinate alergării și în special perechea de Gyakusou, această nouă colaborare Nike x Undercover FW19 este orientată și către îmbrăcăminte sport, dar cu o abordare publică generală. Pe partea vestimentară, capsula este marcată de centrul său, parka de tip coadă de pește, o îmbrăcăminte concepută pentru lunile de iarnă. Echipat cu un prim strat detașabil impermeabil cu glugă, parka are o căptușeală din pene matlasate și mai multe buzunare la piept. Disponibil în roșu sau negru, coada de pește iese în evidență cu imprimeuri mari de culoare albă pe spate, amintind numele celor două mărci partenere ale acestui colaj Undercover – Jun Takahashi & Nike, subliniat de inscripțiile „Haos” și „Echilibru”. Detalii stilistice, o piesă transparentă pe mânecă sub formă de sarcină, precum și prezența formelor trapezoidale, vizibile doar atunci când jacheta este umedă. Pentru a completa aspectul, Nike x Undercover FW19 oferă o glugă, tricou și pantaloni cargo, toate marcate cu două gheare. Există, de asemenea, un capac pentru departamentul de accesorii.

Nike x Undercover FW 19, „Haos” & „Sold”

Nike x Undercover, o colecție de iarnă FW19 realizată de Jun Takahashi și marca virgulă

Dincolo de material textil, această capsulă Nike x Undercover oferă un trio de Air Max 720 reambrăcat pentru ocazie. Disponibil în negru (negru / roșu universitar), roșu (roșu universitar / albastru Jay) sau galben (galben / violet), înfrumusețat cu un înveliș gri pătat, adidașul stă pe perna tradițională completă de aer care primește inscripția „We Make Noise Not Clothes “, sloganul mărcii japoneze, el însuși inscripționat pe spatele ecranului Air Max.

Air Max 720 revizuit de colaboratorul Nike x Undercover FW 19

Colaborarea Nike și Undercover revizuiește Air Max 720 pentru colecția lor FW 19

Prezentat în timpul Săptămânii Modei de la Paris, Nike x Undercover React Boot se remarcă prin mărimea sa concepută pentru condițiile de iarnă. Echipat cu tehnologia pompei de presiune a aerului care permite un confort personalizat optim, portbagajul React are o parte superioară groasă echipată cu fermoar și o talpă intermediară derivată din Nike React Presto. Concentrându-se pe sobrietate, React Boot primește un duo de culori compus din negru și albastru pentru unul și maro / kaki și turcoaz pentru celălalt.

Această nouă colecție Nike x Undercover FW19 va fi disponibilă pe Nike.com din 30 noiembrie.

React Boot, pantoful de iarnă conform Nike și Jun Takahashi

Cizmele React, o pereche de pantofi de iarnă concepute pentru colaborarea Nike X Jun Takahashi Undercover

Găsiți toate noutățile din categoria Fashion & Stilul de viață și pe al nostru cont oficial Twitter.