Justin Bieber se încredințează nefericirii sale

Atins de depresie, Justin Bieber se bazează pe ajutorul celor apropiați pentru a depăși acest patch rău. „Justin se confruntă cu depresia și trece printr-un moment dificil, dar face tot ce se poate pentru a trece cu tot ajutorul pe care îl poate găsi”. Pentru a face acest lucru, cântărețul în vârstă de 24 de ani știe că se poate baza pe cercul său interior pentru a-l susține în lupta sa, inclusiv Hailey Baldwin care i-a devenit recent soție, precum și pastorul său, de care este foarte apropiat. „Justin este hotărât să se vindece și pentru asta a început terapia zilnică cu o echipă de profesioniști. A spus o sursă apropiată de canadian.

Justin Bieber mărturisește că este predispus la depresie

fotografia cu Justin Bieber care cântă live pentru a ilustra depresia dezvăluită în Vogue și tratament

Dacă suferința lui Justin Bieber nu a fost ascunsă, a fost printr-un interviu acordat ziarului Vogue că a vrut să dezvăluie lumii răul care îl mănâncă de ceva timp. O inițiativă salutată de sinceritatea sa, mai ales că nu ezită să se deschidă despre sentimentele sale față de părinți și despre moștenirea caracterului lor, potrivit lui, sursa nefericirii sale. Cântărețul a spus că și-a început terapia prin procesul Hoffman (psihoterapie colectivă brevetată numită după creatorul său Bob Hoffman, bazată pe o introspecție a relației copil-părinte și repetarea acesteia, numită Sindromul Iubirii. Negativ), la care a participat timp de o săptămână și care i-a permis să înțeleagă mai bine furia sa interioară: „Mama mea a fost întotdeauna foarte deprimată și tatăl meu este o persoană impulsivă …„ din păcate au transmis ”.

Justin Bieber și dificultatea asumării unei notorietăți timpurii

foto a lui Justin Bieber 2019 îmbrăcat în negru pentru articol despre depresia și terapia sa

Această melancolie, pe care Justin B. o spune de la mama sa, s-a trezit brusc în timpul turneului său Purpose din 2017, când a fost dezvăluit că este copleșit de depresie și sentimentele de singurătate, determinându-l să anuleze ultimele 14. concerte planificate. Dacă fragilitatea psihologică a lui Bieber a fost cu siguranță transmisă de mama sa, creând astfel un teren ideal pentru dezvoltarea unei depresii, imensa glorie precoce acoperită de tânărul cântăreț din adolescență nu a făcut decât să accelereze anxietatea și creșterea presiunii pe care, în cele din urmă, este greu de suporta de-a lungul anilor. O notorietate și părțile sale întunecate pe care el a avut întotdeauna probleme cu vărsarea: „Sunt manipulat fără să mă susțin cu adevărat, ca să nu mai vorbim de toți detractorii care încearcă să mă rănească continuu.” Și nici viciile show biz nu. Am făcut lucruri de care mi-a fost atât de rușine că am luat Xanax să o susțină “.

J. Bieber și părinții săi, sursa durerii sale

a dezvăluit fotografia lui Justin și a părinților săi, Pattie Mallette, când era tânăr pentru articol despre depresia sa

În acest ocean de neliniște, Bieber pare încă să întrezărească lumina și să se bucure de căsătoria cu Hailey Baldwin, o sursă de fericire și echilibru care îi lipsea foarte mult. Cuplul este așteptat să sărbătorească această unire pentru a doua oară, după o primă logodnă datând din 13 septembrie, la tribunalul din New York..

Bieber atrage pozitivul din relația sa cu Hailey Baldwin

Fotografie cu Justin Bieber și Hailey Baldwin mergând pe stradă în bluze de vară pentru căsătorie și depresie