Irlandezul de M. Scorsese va fi prezentat la BFI London Film Festival

În timp ce noul film The Irishman al lui Martin Scorsese are premiera la Festivalul de Film de la New York în două săptămâni, ar putea închide și festivalul BFI London, care se desfășoară în perioada 02-13 octombrie. Regizorul iconic, care s-a declarat „extrem de onorat (și) foarte fericit să îl aducă pe irlandezul la Londra”, precum și vedetele de cinci stele Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci ar trebui să fie prezente în capitala britanică pentru primii pași în Europa a acestui thriller extrem de așteptat.

The Irishman de Martin Scorsese va avea premiera pe 13 octombrie la BFI London Film Festival

The Irishman de Martin Scorsese ar trebui prezentat în avanpremieră la sfârșitul festivalului BFi fil din Londra

A noua producție a lui Martin Scorsese, Irlandezul explorează curtea mafiei și legăturile sale cu politica, un subiect drag directorului Goodfellas. Adaptat din cartea lui Charles Brandt „I Heard You Paint Houses” de scenaristul Scorsese și Gang Of New York, Steve Zaillian, urmărim memoriile lui Frank Sheeran, cunoscut sub numele de „Irlandezul”, veteran din al doilea război mondial, transformat în ucigaș și, probabil, legat de marele nesoluționat mister al dispariției sindicalistului și mafiei Jimmy Hoffa în 1975. „Acest proiect a durat mulți ani. Eu și Robert de Niro am început să discutăm despre asta cu mult timp în urmă, dar am vrut să o facem bine, astfel încât să se potrivească cu etapele noastre de viață “, a spus Martin Scorsese.

Martin Scorsese s-a alăturat echipei de vis a filmelor din gen în The Irishman

Irlandezul cu Al Pacino, de Niro sau Joe Pesci va închide festivalul de film BFI London

Produs de Netflix, irlandezul a stârnit dezbateri cu privire la locul său la Festivalul de Film de la Cannes, până când întârzierile în filmări și montaje au pus capăt întrebării. Cu un buget de 160 de milioane de dolari, filmul și-a văzut producția începând în 2017, în timp ce ideea proiectului era în curs de dezvoltare în 2008. Nu a fost până când platforma de streaming a întreprins cea mai mare investiție din istoria sa, pentru a vedea în cele din urmă Al Pacino în rolul lui Jimmy Hoff și Robert de Niro în Franck Sheeran alias The Irishman, însoțit de credinciosul Joe Pesci, toți trei în vârstă de machiaj.

„Eu și Robert de Niro am vrut să realizăm acest film în ritmul nostru” Martin Scorsese

Produs de Netflix și regizat de Martin Scorsese, The Irishman va avea premiera europeană la festivalul BFI din Londra

Nicio dată oficială de lansare nu a fost încă anunțată de Netflix

Filmul lui Martin Scorsese, Irlandezul și distribuția sa de vis, vor fi prezentate la London BFI Festival pe 13 octombrie