În curând va apărea o colecție Uniqlo x Billie Eilish de Takashi Murakami

Pe măsură ce începutul retenției cedează loc primelor linii în fața magazinelor de gata de purtat, mărcile își continuă activitatea de inovație vrând-nevrând. Astfel, firma japoneză Uniqlo revine din nou înarmată cu o nouă colaborare artistică. După lansarea lunii trecute a unei capsule în jurul universului Pokémon produs de artistul vizual Daniel Arsham, eticheta și-a unit acum forțele cu cântăreața Billie Eilish. Se presupune compusă din tricouri, pentru apropierea verii este necesară această colecție Uniqlo x Billie Eilish poate pretinde că este desenat de artistul japonez Takashi Murakami.

Uniqlo UT va lansa capsula Billie Eilish în regia lui Takashi Murakami

O colecție de capsule Uniqlo x Billie Eilish de Takashi Murakami în curând

Takashi Murakami semnează capsula Billie Eilish pentru Uniqlo UT

Contextul unei pandemii globale nu împiedică Uniqlo să își continue activitatea de colaborare de la distanță, deoarece Japonia nu aplică cele mai stricte măsuri de izolare. În urma colecției îndrăznețe concepută alături de artistul din New York Daniel Arsham pe tema Pokémon, marca japoneză se concentrează acum pe serviciile unui alt nume mare din arta contemporană, localul Takashi Murakami. Proiectant al unei capsule în numele Supreme în urmă cu doar câteva săptămâni, acesta din urmă a fost însărcinat să creeze micro-colecția dedicată cântăreței pop..

Primele imagini ale colaborării Uniqlo x Billie Eilish de Takashi Murakami

Artistul japonez Takashi Murakami semnează colecția pe Billie Eilish venind la Uniqlo UT

Bille Eilish și Takashi Murakami nu sunt la început, întrucât artista a semnat videoclipul piesei cântăreței „You Should See Me In A Crown”. O colaborare care promite să fie puțin mai limitată, însă, conform teaserului postat de Uniqlo. Videoclipul promoțional lasă misterul cu privire la conținutul acestei capsule Uniqlo x Billie Eilish. Înconjurând o statuie albă cu aspectul unui personaj manga și cu trăsături similare cu cântăreața de 19 ani, clipul evidențiază pur și simplu tricoul purtat de păpușa uriașă. Alb, de asemenea, este marcat cu numele lui Billie Eilish pe piept, colorat după propriul univers floral al lui Takashi Murakami. O imprimare subliniată cu inscripția Billie Eilish de Takashi Murakami “.

După Daniel Arsham pentru Uniqlo UT și Supreme pentru Murakami, cele două entități japoneze își continuă munca de colaborare

Descoperă primele imagini ale colecției Uniqlo x Billie Eilish de Takashi Murakami

Unde și când va fi disponibilă colecția Uniqlo x Billie Eilish de Takashi Murakami ?

Limitată la acest videoclip unic, campania care înconjoară capsula Uniqlo x Billie Eilish abia a început. Prin urmare, va trebui să așteptăm pentru a afla ceva mai mult, mai ales despre o dată de lansare în magazin sau pe site-ul web al mărcii.

Ne vedem mai târziu pentru mai multe informații despre această capsulă Uniqlo x Billie Eilish de Takashi Murakami

Uniqlo UT pregătește o colecție dedicată cântăreței Billie Eilish proiectată în colaborare cu artistul japonez Takashi Murakami

Vizualizați această postare pe Instagram

In curand. #BillieEilishxMurakamiUT @ uniqlo.ut @billieeilish @takashipom

O postare partajată de UNIQLO ユ ニ ク ロ (@uniqlo) pe 14 mai 2020 la 17:00 PDT