Iar privilegiul de a găzdui premiile Oscar este pentru … nimeni!

Cu Kevin Hart în afara concursului de prezentare a Oscarului, „Fiji Water Girl” nu a ezitat să glumească că îl va înlocui cu bucurie..

Imi pare rau sa te dezamagesc !

Cine va găzdui Oscarurile? Întrebarea zilei !

cine va găzdui Oscarurile, cea de-a doua ceremonie din istorie care nu va avea prezentator

Pentru a doua oară în istoria sa, ceremonia de premiere va fi fără gazdă. În schimb, Academia de Arte și Științe a Cinematografiei, care acordă premiile în cauză, va opta pentru diferite vedete care să prezinte fiecare dintre segmentele serii..

Decizia a venit după ce Kevin Heart a câștigat și apoi a pierdut privilegiul de a găzdui Oscarurile luna trecută, totul în mai puțin de 26 de ore, când au reapărut Tweets homofobe din 2010 și 2011..

Controversa Kevin Hart – Evenimentul Oscarului chiar înainte de ceremonie

Kevin Hart din competiția prezentatorului Oscar, Oscar fără gazdă anul acesta

Actrița și fosta gazdă a premiilor Oscar, Ellen Degeneres, l-a avut pe Hart în spectacolul ei și l-au rugat să-și reconsidere decizia, spunând că și Academia îl vrea. Dar așa cum a anunțat Variety, el a spus „nu”.

Kevin Hart a refuzat oficial să inverseze decizia sa

ceremonia Oscar fără o gazdă, Kevin Hart refuză să-și inverseze decizia cu privire la emisiunea Ellen Degeneres

Acest lucru lasă academia într-o situație dificilă. Îmbrățișând consecințele acestei schimbări bruște și surprinzătoare, ea este forțată să facă o listă a vedetelor de top care doresc să participe în ultimul moment. Mai mult, coordonarea programelor cu timpul alocat repetițiilor creează o situație delicată..

Ultima dată când premiile Oscar au rămas fără gazdă a fost în 1989. Monologul de deschidere a fost înlocuit de o interpretare muzicală majoră și de o versiune infamă a „Proud Mary” a lui Rob Lowe. Nu este prima dată când responsabilitățile animației sunt împărțite între mai multe vedete..

Premiile Oscar 2019 – a doua ceremonie din istorie care nu va fi găzduită

Oscar 2019 fără gazdă, ceremonie Oscar, premiile vor fi acordate fără prezentator oficial

Faptul pozitiv care urmează este că ceremonia va fi probabil mult mai scurtă, ceea ce ar putea atrage un public mult mai mare decât popularul câștigător al noului (și acum târziu) Oscar. Anul trecut, emisiunea a atins un nou record cu o vizualizare mai mică decât oricând.

Cu sau fără o gazdă, abia așteptăm să vedem cine va fi recompensat

cine vor fi marii câștigători ai Oscarurilor 2019, ceremonie care va rămâne fără gazdă