HBO va pregăti o serie spin-off despre istoria Targaryenilor

La câteva luni după încheierea oficială a serialului extrem de popular Game Of Thrones, fanii încă nu au terminat cu Westeros și familiile sale conducătoare, inclusiv cu Targaryens. Dacă HBO a sugerat că nu era de așteptat nicio continuare directă, canalul prin cablu și-a confirmat deja interesul pentru producția de serii spin-off orientate spre alte orizonturi decât cele ale personajelor care au realizat succesul seriei mamă..

HBO poate lansa o serie spin-off despre istoria dinastiei Targaryen

Conform Deadline, HBo ar fi început producția unui episod pilot despre istoria Targaryenilor

Acesta este modul în care canalul american a dezvăluit în iunie lansarea producției episodului pilot al unui prequel intitulat Bloodmoon, cu Naomi Watts și Josh Whitehouse în distribuție și a cărui complot se întoarce cu câteva milenii în trecut. dintr-o iarnă interminabilă poreclită „Noaptea lungă” de George RR Martin și văzând eclozând umblătorii albi.

HBO ar fi dat undă verde să tragă un pilot din cartea Fire & Sânge de George R.R. Martin

Se pare că HBO a început producția unui pilot despre istoria Targaryen din cartea Fire & amp; Sânge de George R.R. Martin

Întrucât filmările acestui pilot par să fi ajuns la un cerc complet și încă nu se știe dacă HBO va continua., Termenul presei americane pare să știe că canalul își continua explorarea în universul Game Of Thrones și lansase în toamna anului trecut producția unui nou episod de testare, de data aceasta de la Fire & Blood, cartea lui George R.R. Martin, ale cărei primele două volume au ieșit în toamnă și primăvara trecută.

Luna de sânge și foc & Sânge, două precole la Game Of Thrones

După Bloodmoond, HBo lansează un alt proiect prequel pentru GoT, dedicat istoriei dinastiei Targaryen

Având loc cu 300 de ani înainte de Game Of Thrones și dedicată istoriei familiei Targaryen, noua serie potențială co-scrisă și coprodusă de Ryan Condal și tatăl Game Of Thrones spune povestea foștilor regi ai Bannerului la dragoni precum Aegon Cuceritorul, creatorul Tronului de Fier al Westeros și Aegon III Ghinionul, ambii strămoși direcți ai lui Daenerys și Jon Snow.

„Trebuie să ne gândim serios la nevoia de a nu ucide gâsca de aur” Bob Greenblatt, Warner

Inspirat de cartea Fire & amp; George R.R. Martin's Blood, noul spin-off al HBO retrage istoria Targaryenilor

În timp ce HBO nu a confirmat lansarea unui astfel de pilot, George R.R. Martin a anunțat că cartea sa Fire & Sângele ar susține probabil una dintre posibilele serii de precauturi GoT, ceea ce pare să fie cazul astăzi. Dar va fi nevoie de tot mai multă răbdare până să vedem din nou umbra unui ecran Targaryen, deoarece HBO pare să-și ia timpul pentru a nu face o alegere greșită în ceea ce privește moștenirea GoT. „Trebuie să ne gândim serios la necesitatea de a nu ucide gâsca de aur și de a nu oferi serii care nu ar atinge nivelul de calitate al Game Of Thrones”, a declarat Bob Greenblatt, membru al conducerii de către Warner, proprietarul HBO.