Gigi Hadid joacă Girl, Lady, Boy and Gentleman pentru lansarea colecției Burberry Monogram

La sfârșitul anului trecut, Ricardo Tisci, directorul creativ al Burberry, a dezvăluit o nouă identitate pentru marca de modă britanică de 163 de ani, prin intermediul Instagram. Designerul a împărtășit imaginea unei noi etichete conceptualizată în colaborare cu pictograma de design Peter Saville. Este un logo monogram grafic portocaliu, alb și bej cu literele „TB”. Modelul a fost inspirat de o călătorie pe care Tisci a avut-o la Arhivele Burberry, unde a descoperit un model similar proiectat inițial de Thomas Burberry în 1908. Deși Tisci a prezentat acum cinci colecții, am fost îndreptățiți la el până în prezent doar câteva întrezărește noul logo pe gata de îmbrăcat. Găsiți toate detaliile pentru noua colecție Monogram Burberry sub această pagină.

Noul logo Burberry, format din inițialele lui Thomas Burberry „TB” pe un fundal de culoare miere

Noua siglă Burberry Monogram, inițiale TB, monogramă în trei culori, schimbare de logo rece pentru rebranding

În această dimineață, Tisci și echipa Burberry au anunțat lansarea colecției Monogram pentru bărbați și femei, care include articole precum o haină modernă din nailon, adidași, tricouri, pantaloni de mătase, șosete., Un rucsac și multe altele, toate decorate cu sigla Burberry reinventată. Toate articolele vestimentare sunt clasificate după patru personalități distincte din imaginația lui Tisci: fata, băiatul, femeia și domnul.

Gigi Hadid pentru noua colecție Monogram Burberry

Gigi Hadid pentru noua colecție Burberry, pantaloni evazați moderni și top bustier, ținută în stil swag de fată

Tisci l-a recrutat pe Gigi Hadid pentru a juca toate aceste roluri în campania însoțitoare, lansată și astăzi. Modelul spune că a avut multe conversații cu Tisci înainte de fotografierea ilustrată Katy England, în regia lui Nick Knight, și că „această colecție este concepută pentru a rezona cu diferite tipuri de oameni, personalități și stiluri”. Ea adaugă: „M-am conectat la concept pentru că mă trezesc diferit în fiecare zi; În unele zile mă trezesc ca femeie, unii spun că vreau să port haine bărbătești, în alte zile mă simt sexy și expresiv, iar în unele zile mă trezesc ca un sânge. ” 

Gigi Hadid ca doamna în ținută clasică cu trench, sacoul iconic

Colecție de monogramă Burberry cu Gigi Hadid în rolul doamnei, ținută clasică de trench și rochie cu noul logo

Ca „Doamnă”, Hadid este capturat cu monograma și geanta moderne. În calitate de „Fată”, ea poartă un bustier și un pachet de fani cu motivul TB, precum și pentru „The Gentleman” și pentru „The Boy” Hadid dons o geantă cu bombă, blugi, o umbrelă clasică Burberry și o șapcă de baseball. „M-am distrat atât de mult canalizând toată această energie cu fiecare look”, explică modelul..

Rolul băiatului mișto și modern – unul dintre aspectele pentru noua colecție Burberry Monogram

Modelul Gigi Hadid ca băiat pentru noua colecție Burberry Monogram

Toate ținutele și rolurile pe care le joacă Gigi Hadid pentru campanie 

Ținute din noua colecție Burberry, aspect modern și clasic în același timp, idee de ținută șic