Filmul Mulan 2020 primește un ultim trailer

Așteptatul film de acțiune live de la Walt Disney Studios, Versiunea Mulan 2020, și-a acordat ultimul trailer în cadrul finalei Super Bowl din această seară de duminică, înainte de lansarea în cinematografe pe 25 martie (iulie 2020).

Actualizare aprilie 2020: lansarea lui Mulan a fost amânată până în iulie 2020 din cauza crizei coronavirusului.

Mulan remake primește ultimul trailer

Filmul Mulan 2020 lansează ultimul trailer înainte de lansarea în cinematografe

Remake-ul unui clasic din catalogul companiei americane lansat în 1998, Versiunea Mulan 2020 preia povestea originală a lui Hua Mulan, fiica unui războinic antic retras acum din luptă, Hua Zhou. Acesta din urmă neputând să se alăture armatei imperiale chineze din cauza stării sale de sănătate, bătrânul său interpretat de Liu Yifei a profitat de apelul de recrutare emis de împărat (interpretat de Jet Li) și a decis să ia armele tatălui său pentru a intra în război, pozându-se ca un om, sub denumirea de Hua Jun. Luptând curajos împotriva invadatorilor hunilor ajutați de puterile vrăjitoarei lor, tânărul Mulan se dovedește a fi un luptător remarcabil, cu un curaj excepțional, căruia nimic și nimeni nu poate rezista, în afară de colegul ei Chen Honghui, în masca lui Yoson An.

Versiunea Mulan 2020 își reia complotul original, dar pune mai mult accent pe acțiune

Versiunea Mulan 2020 se bazează mai mult pe filmul de acțiune decât poezia sa muzicală originală

Mulan 2020 trailer final de la Disney

Această nouă remorcă finală, care se difuzează în timpul mult supravegherii Super Bowl din 2 februarie, confirmă o anumită libertate pe care echipa Elizabeth Martin a luat-o în această versiune modernizată, sub îndrumarea regizorului din Noua Zeelandă, Niki Caro. Un adevărat film de acțiune care pune scenele de luptă în centrul complotului, noua producție Disney aduce un omagiu mai mult filmelor chineze de kung fu punctate cu acrobații de mare zbor decât povestirii copiilor. Părând a ignora partea de operetă a originilor sale, fanii nostalgici ai filmului de animație lansat în urmă cu 22 de ani vor fi cu siguranță dezamăgiți în această versiune 2.0 de absența vizibilă a lui Mushu, prietenul dragon cântător al lui Mulan și personajul esențial al filmului..

O lansare cinematografică programată pentru 25 martie, iulie 2020

Versiunea 2020 a lui Mulan va fi lansată în cinematografe pe 25 martie și oferă o remorcă explozivă finală

Remake-ul lui Mulan a primit o ultimă remorcă în timpul Super Bowl 2020