Fabrica falsă Lamborghini și Ferrari a fost descoperită în Brazilia

Poliția braziliană din statul Santa Catarina a demontat săptămâna aceasta o fabrică clandestină de mașini de lux false, în principal Ferraris și Lamborghinis. Autoritățile ar fi confiscat opt ​​apariții de vehicule în curs de a fi asamblate sau gata de utilizare, toate inspirate de celebre mărci italiene..

Poliția brasiliană Itajaí confiscă fabrica de Lamborghini contrafăcută

Mică fabrică falsă de producție Lamborghini și Ferrari descoperită în Brazilia

Potrivit rapoartelor, aceste replici de mașini de casă au fost făcute la comandă și promovate pe social media. Prețul acestora, cuprins între 180.000 și 250.000 de reali brazilieni, sau între 40.000 și 90.000 de euro, în funcție de modelul contrafăcut și de nivelul său de finisare, sunt departe de prețurile practicate pe versiunile oficiale ale acestor mașini de lux, care pot „ajunge până la 700.000 euro ”, a comentat apoi poliția însărcinată cu dezmembrarea.

Falsului Lamborghini și Ferrari li s-au oferit între 40.000 și 90.000 de euro

Poliția a descoperit Lamborghini și Ferrari făcuți în acest atelier brazilian cu un preț cuprins între 40.000 și 90.000 de euro

@Police Itajaí – AP

Mica fabrică s-a dovedit a fi o aventură de familie, după cum cei doi bănuiau, dar nu erau încă arestați, bărbații sunt un tată în vârstă de 53 de ani și un fiu de 29 de ani. Compania este în domeniul auto de câțiva ani. Activă pe web, mica companie își deschise un cont pe Instagram pentru a posta creațiile dvs. acolo, precum și pe Youtube. Cei doi sunt acum considerați cei mai mari falsificatori auto din țară.

În timpul percheziției, poliția a dat peste matrițe, șasiu și alte instrumente destinate să producă adevărate Ferrari și Lamborghini false, echipate cu motoare de la diferite modele de vehicule mai accesibile și mult mai puțin puternice, precum Mitsubishi Eclipse sau Chevrolet. Omega. Fotografii cu piese de schimb care poartă siglele oficiale au fost publicate de atunci pe rețelele de socializare..

Un motor Mitsubishi sub capota Lamborghini

poliția a descoperit numeroase piese de schimb marcate cu siglele mărcilor italiene Lamborghini și Ferrari folosite la fabricarea mașinilor false

@Police Itajaí – AP

Se spune că raidul poliției a urmat plângerile depuse de anumiți reprezentanți ai mărcilor în cauză, precum și de clienții nemulțumiți de calitatea finisajului vehiculelor contrafăcute. Probabil urmăriți penal pentru încălcarea proprietății intelectuale în urma utilizării logo-urilor de marcă, cei doi bărbați resping termenul de falsificatori și își prezintă vehiculele ca „prototipuri” și „mașini de casă”, deoarece nu sunt 100% identice cu modelele originale..

Cei doi protagoniști ar trebui să fie urmăriți penal pentru încălcarea proprietății intelectuale, datorită utilizării logo-urilor mărcilor în cauză.

Mașinile de lux false descoperite în Brazilia au fost modelate și asamblate la fața locului cu motoare Mitsubishi și Chevrolet @Police Itajaí – AP