Educație, concerte, muzee, toate activitățile online pentru a depăși închiderea

Într-o perioadă dificilă și fără precedent de închidere generală, problema ocupațiilor rămâne primordială pentru a reuși să treacă timpul în cel mai plăcut mod posibil. Dacă plictiseala și visarea cu ochii deschiși sunt valori uitate, dar au fost întotdeauna benefice pentru oameni, societatea modernă cere acum activități mai concrete, pentru a ocupa acest timp, după care nu încetează să ruleze în timpuri normale. Pentru cei privilegiați să aibă acces la el, telelucrarea se ocupă singură de umplerea zilelor, cu avantajul de a aduce o aparență de normalitate. Copiii, puternic afectați de închisoare constantă, pot beneficia cumva de monitorizarea educațională la distanță, grație eforturilor depuse online de profesorii lor, conștienți de provocările unei pierderi îndelungate a învățării care va fi greu de depășit. Pentru toți ceilalți, forțați să numere orele, acum zilele și curând săptămânile, ecranele, parteneri obișnuiți cu fracțiune de normă în viața de zi cu zi, devin aici tovarăși cu normă întreagă, umplând un gol care se extinde printr-o viață sociabilă acum compromisă . Pentru a utiliza cât mai bine acest timp conectat, mass-media și actorii culturali se configurează diferit activități online la serviciul francezilor, într-o abordare de utilitate publică. Concerte live, vizite la expoziții și muzee virtuale, opere sau pur și simplu seriale și filme gratuite, găsiți aici o listă cu ceea ce are de oferit netul pentru a trece timpul.

Ofertele de activitate online sunt în creștere din partea actorilor culturali

Aflați cum să vă ocupați zilele și serile cu diferitele activități online oferite de actorii culturali

Ce activități online să îți ocupe zilele ?

Educaţie: 

Deoarece copiii suferă din plin de izolația actuală și, prin urmare, nu mai merg la școală, France TV a decis să-și direcționeze programarea către acesta din urmă. Astfel, de luni, 23 martie, canalul France 4 va transmite pe tot parcursul zilei lecțiile date de profesorii de la Educația Națională.

France TV își va dedica programele activităților educaționale școlare și online

France Tv își dedică programele educației oferind cursuri și activități educaționale online pe canalul său France 4

Concerte live:

Am vorbit despre asta la începutul săptămânii, concertele de streaming se multiplică pe rețele. Pe Facebook sau Instagram prin hashtag # ensembleàlamaison, artiștii le oferă publicului să-i urmeze pentru un live intim, de obicei de acasă, pentru a găsi o comuniune pierdută și pentru a compensa nenumăratele anulări ale concertelor. Jean-Louis Aubert, M și Chris au fost primii care au evoluat pe rețele, la care s-au alăturat în curând La Grande Sophie, Bigflo & Oli, Legenda lui John sau chiar roz. Cantaretul Neil tânăr a promis și spectacole live pe site-ul său, de acasă. Pentru fanii muzicii clasice Philharmonie de Paris oferă relansări ale concertelor sale pe site-ul său dedicat.

Rock, Pop, Rap, Electro sau Opera, site-ul Concert Arte desigur, continuă să ofere multe vieți, așa cum se întâmplă pe tot parcursul anului.

Unii cântăreți oferă streaming live pe rețelele de socializare

Cântăreții se întâlnesc pe rețele pentru a oferi mici concerte live # ensembleàlamaison

Operă: 

Metropolitan Opera din New York și Opera din Paris publică reluări ale spectacolelor lor online.

Activități online: opere celebre din întreaga lume oferă să vadă sau să vizioneze din nou anumite spectacole

opera de la Paris oferă o reluare a concertelor sale ca un paliativ la închidere

Teatru: 

Site-ul de redare France Television și platforma sa Cutia Culturii oferă recenzii mai multor piese difuzate pe canalele grupului, precum și numeroase concerte și opere. the Teatrul parizian Apollo oferă oferte pentru a urmări spectacole și spectacole individuale planificate inițial în camera sa, datorită serviciului său de streaming.

Spectacol live, teatrul este mai mult ca oricând și este disponibil în streaming

France TV oferă piese de teatru și alte activități online în reluare pe platforma sa video

Muzeele virtuale:

La modă de ceva timp, tururile virtuale ale muzeelor ​​tind să se dezvolte în întreaga lume. Asa ca Muzeul piscinei Roubaix dans les Hauts de France oferă un tur online al colecțiilor sale, la fel ca legendarul Louvre Parizian. Muzeul Victoria și Albert din Londra și MoMa din New York vor fi descoperite prin intermediul platformei Arte & Google Culture, care reunește un număr mare de tururi virtuale ale muzeelor ​​și monumentelor celebre din întreaga lume.

Tururi virtuale ale muzeelor ​​franceze și internaționale printre activitățile educaționale online

artele & amp; Cultura Google oferă multe tururi virtuale de muzee și alte activități educaționale online

Televiziune, filme & Serie:

Aceasta este o veste care a avut meritul de a stimula spiritul celor care caută noi activități online. Grupul Canal + a anunțat că canalele sale vor fi gratuite până pe 15 aprilie, pentru clienții Bouygues, Orange, SFR și Free Box. Canalele tematice sunt oferite abonaților obișnuiți. Oportunitatea de a urmări încă de ieri noul serial ZeroZeroZero, Vikings sau filmul Parasite.

De asemenea, Orange a făcut un gest către clienții săi, oferindu-le până pe 31 martie acces la canalele OCS Max, OCS City, OCS Choc și OCS Géants, precum și la Boomerang, Tiji, Boing, Toonami și Canal J, pentru copii. OCS oferte ca urmare a unui abonament la prețul de 4,99 euro pe lună în loc de 11,99, pentru următoarele patru luni. Amazon Prime, la rândul său, oferă acces gratuit la platforma VOD abonaților săi..

Dacă Netflix nu a făcut încă un gest către populație, extensia pentru Google Chrome, Petrecere Netflix, vă permite în continuare să partajați practic o sesiune de vizionare cu cei dragi, așa cum v-am explicat ieri. O modalitate de a afla noutățile pe Netflix care vin vineri, 20 martie.

Podcast-uri: 

The Platforma Majelan, lansat anul trecut de Matthieu Gallet, oferă acces gratuit și nelimitat la marele său catalog de podcast-uri.

Reviste: 

Vanity Fair și GQ își oferă numerele respective din martie Descarca.