Disney Plus va difuza producția The Mandalorian din 4 mai

Lansat acum 5 luni în America de Nord și doar câteva săptămâni în Franța, Disney Plus a reușit în mod clar să intre pe piața de streaming competitivă, dar foarte solicitată. Cu peste 50 de milioane de abonați, platforma începe să umbrească gigantul Netflix și folosește această perioadă de blocare pentru a genera un interes crescut. Pe lângă o cerere generală de conținut de urmărit pentru a trece timpul în aceste vremuri de închidere, departamentul companiei cu urechi mari se mândrește cu un catalog plin de conținut evocator și popular. Printre titlurile care contribuie la succesul actual al mărcii, The Mandalorian, seria spin-off din universul Star Wars.

Disney Plus anunță sosirea producției The Mandalorian

Disney Plus va difuza un documentar despre realizarea serialului său The Mandalorian

O creație pentru a-i face pe fani să aștepte până în sezonul următor

În timp ce fanii francizei create de George Lucas se sărbătoresc cu filmele disponibile pe platformă, ei descoperă și primul sezon al seriei foarte așteptate The Mandalorian, un program derivat semnat de Jon Favreau. În timp ce a doua parte este programată pentru toamna viitoare și un al treilea sezon este deja în curs de desfășurare, Disney Plus dorește să-și exploateze noua venă la maximum, spre deliciul fanilor și anunță sosirea viitoare a unui serial documentar dedicat la fabricarea lui.

Galeria Disney: The Mandalorian, un documentar format din opt părți din spatele scenei The Mandalorian

Din 4 mai, Disney Plus va difuza Galeria Disney: Mandalorianul, o serie de documentare despre realizarea programului său emblematic

Difuzat pe 4 mai pentru episodul final și apoi în fiecare vineri, documentarul format din opt părți, Making-of: The Mandalorian, va scufunda abonații în realizarea noilor lor serii preferate. În cadrul programului, interviuri cu actori și echipa de filmare, filmări nemaivăzute, precum și designul din culise al programului.

O modalitate de a ține fanii să aștepte până la sezonul 2, care este programat inițial pentru toamna viitoare

Disney Plus anunță realizarea The Mandalorian care va fi difuzat în opt episoade din 4 mai

Când și unde să urmărești The Mandalorian, making-of ?

Posibilitatea de a descoperi în această Ziua Războiului Stelelor tehnicile de producție și alte tehnologii folosite pentru a face programul la fel de distractiv precum filmele din care este inspirat și pentru a asista la nașterea celebrului Baby Yoda. „Această serie este o experiență fabuloasă pentru noi și abia așteptăm să o împărtășim cu dvs.” a comentat Jon Favreau despre Disney Gallery: The Mandalorian ”în versiunea sa originală.

Ne vedem pe 4 mai pentru ultimul episod din The Mandalorian și pentru prima sa realizare

Platforma Disney VOD vrea ca fanii Mandalorianului să aștepte difuzând un serial documentar de opt episoade despre realizarea serialului