Disney face reluarea Hercules live-action

În timp ce industria cinematografică se vede complet paralizată de pandemia de coronavirus, ea trebuie să amâne toate lansările programate pentru această primăvară la date ulterioare și să suspende toate filmările sale de filme și seriale, ceea ce promite o posibilă lipsă de conținut proaspăt în lunile următoare. Disney, care s-a bucurat de un succes incontestabil în VOD de la lansarea platformei sale de streaming Disney Plus, este totuși afectat în ramura sa de pe ecranul mare. Amânarea mult așteptatului remake al lui Mulan și pregătirea unui alt clasic al acestuia, Sirenita, ca să nu mai vorbim de o serie de titluri predate posterității, toate acestea cântăresc foarte mult pe programul mărcii. În timp ce așteaptă zile mai bune, compania cu urechi mari pare să se gândească deja la următorul pas și anunță că urmărește renașterea unui alt personaj celebru, Hercules, pentru o nouă versiune live-action..

Disney anunță un remake al desenului animat Hercules

Disney anunță că se uită la un remake de acțiune live al desenului animat Hercules lansat în 1997

Disney continuă să își recicleze arhivele

Prin urmare, Disney continuă să sapă în catalogul său de desene animate din anii 90 pentru a-și dezvolta viitorul. După Mulan, Frumusețea și vagabondul, Aladdin, Sirenita, Regele Leu și în curând Robin Hood, casa lui Mickey urmează să facă față remake-ului live-action al lui Hercule. O producție încredințată celor doi frați Joe și Anthony Russo, regizori ai Avengers Endgame și Infinity War. Dave Callaham, scriitorul francizei Expendables și Wonder Woman, se va ocupa de complot.

Un remake live-action încredințat producătorilor Joe și Anthony Russo

Joe și Anthony Russo vor produce Hercules Live Action Remake pentru Disney

Cine să joace Hercules într-un viitor remake de acțiune live ?

Având în vedere că proiectul este încă în fază incipientă, compania nu a comunicat niciunui potențial regizor, nici unei actrițe și actori, fără casting programat în acest moment. Ryan Gosling, Idrid Elba și Ariana Grande ar fi totuși printre favoritele pentru a interpreta legendarul Hercule și respectiv Megara. Rămâne de văzut dacă producția intenționează să păstreze elementele muzicale și cântate care au făcut atât de faimos filmul original din 1997..

La fel ca Aladdin și Mica Sirenă, aura lui Hercules se datorează și remake-ului său live-action

desenul animat Hercules din 1997 va avea, de asemenea, dreptul la versiunea sa de remake live-action de către Disney

Rămâne de văzut cine va juca faimosul zeu al mitologiei

Hercules Disney, desenul animat din 1997 va reveni în versiunea live action într-un remake semnat de frații Russo